ledar Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dostałem wędkę castingową eagle claw USA moźe ktoś z kolegów wie z którego roku jest to wędzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Wydaje mi się że to lata 70-te.Gdybyś nie wiedział do czego jest Ci właściwie potrzebna ? ... to daj mi znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Wydaje mi się że to lata 70-te.Gdybyś nie wiedział do czego jest Ci właściwie potrzebna ? ... to daj mi znać chyba jest starsza uchowała się stan ideał żadnej ryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ten model produkowany był do 1989. Wizualnie były bardzo podobne do końca produkcji z tymi starszymi. Edytowane 9 Lipca 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi