dragond500 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam, potrzbna mi korba do Shimano Stella 4000FB 04 staralem sie dokupic sam trzpien lecz niestety nie mozliwy jest zakup tej czescie ( Mefisto dostal pewne info ze nie ma juz tego na magazynach ) sam osobiscie rozmawialem z firmami w USA I JAPAN I niestety nie ma tego nigdzie I do was pytanie Od czego moze podejsc korbka do tej Stelli I czy ma ktos taka na sprzedaz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Mam na sprzedaż podwójną korbę Shimano, która pasuje do Stelli FE/'10 JDM i TP '11. Niestety nie wiem czy pasowałaby do Twojego modelu. Edytowane 10 Lipca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Chetnie jesli ktos by potwierdzil czy podejdzie ale wydaje mi sie ze jednak musi byc cos przed 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak kolega dragond500 nie zdecydowałby się to jestem chętny na podwójna korbe do 10' 4000Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) od `10 do `04 napewno nie podejdzie.W mniejszych rozmiarach tj. 2500 pasuje min. od millennnium i jak kojarze sam gwint w trzepieniu pasuje zarowno od modelu 1000/2500/4000 - ale moge tu sie mylic.Naturalnie korby bede jeszcze pasowac od TP `05 TP MG `06, sephie `06 soare `07 oraz pozostaja korby tuningowane, ocean mark, yumeya.Ja na Twoim miejscu zamowilbym sam trzpien/gwint od TP `05 lub TP MG `06 Edytowane 9 Lipca 2015 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 od `10 do `04 napewno nie podejdzie.W mniejszych rozmiarach tj. 2500 pasuje min. od millennnium i jak kojarze sam gwint w trzepieniu pasuje zarowno od modelu 1000/2500/4000 - ale moge tu sie mylic.Naturalnie korby bede jeszcze pasowac od TP `05 TP MG `06, sephie `06 soare `07 oraz pozostaja korby tuningowane, ocean mark, yumeya.Ja na Twoim miejscu zamowilbym sam trzpien/gwint od TP `05 lub TP MG `06Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Mam kpl trzpień do millennijnej , jeżeli podpasuje mógłbym sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Mam kpl trzpień do millennijnej , jeżeli podpasuje mógłbym sprzedać Bedzie pasowac. Mialem do SW 01 magnezowa korbke DH od Stelli 04 (FB). Zamiennie korbki od SW 01 pasowaly do Millenium (4000). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Juz poszlo PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Tak to wyglada , lewy ( u góry ) i prawy , dwa kpl mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Temat zalatwiony Wielkie dzieki dla wszystkich za pomoc i dla @emigrand za trzpien szukalem na calym swiecie a okazalo sie ze jest dziesiec minut ode mnie Edytowane 10 Lipca 2015 przez dragond500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi