DamianeQ Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jakiego użyć oleju do silnika czterosuwowego? Jutro mam wyjazd i muszę szybko kupić ten olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Taki jak w instrukcji i pewnie 10W40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Castrol Outboard 4T 10W/30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianeQ Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Taki jak w instrukcji i pewnie 10W40 Problem jest taki, że instrukcja jest w Norwegi a muszę kupić olej jutro żeby w niedziele na ryby popłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Castrol Outboard 4T 10W/30..bez napisu outboard tez daleko zapłynie..grunt by markowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianeQ Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dzięki panowie za pomoc. Jakby komuś się przydała ta informacja to olej kupiłem w sklepie Pontonik na ulicy Niklowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianeQ
Jakiego użyć oleju do silnika czterosuwowego? Jutro mam wyjazd i muszę szybko kupić ten olej.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi