Skocz do zawartości

Cormoran BlackStar CM opinia

TomekT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ponieważ jestem tu nowy to witam wszystkich bardzo serdecznie. Zwracam się do was z prośbą o wydanie opinii na temat wędziska Cormoran Black Star CM 2,70 c.w 8-35 gr. Kij ma być przeznaczony do połowu głównie woblerami do 10 gr, i większymi gumami. Czy warto kupić ten kijek okazyjnie za 250zł jeszcze z 3 mc gwarancji?

Do kija chce dołączyć kołowrotek Shimano Stradic 3000 z plecionką 0.10mm.

Łowienie będzie głównie z łodzi na jeziorach

Kolega TomekT zaznaczył iż ma jeszcze 3 mies gwarancji a jak kojarzę Jacku_bp starsze modele Cormorana były objęte 3 letnią gwarancją...więc TomekT raczej pisze o nowym wydaniu tej wędki...

Nie zwróciłem uwagi, więc ja ze swojej strony odradzam zakup tego kija. Ale pozostaje przy swojej opinii, ze te stare kijki były naprawdę OK.

TomekT wiesz tak na sucho ciężko ocenić kij którego się nie miało w ręku...

To Ty musisz dokonać właściwego wyboru.

Wszystko jak zawsze rozbija się o pieniądze...jeśli ich nie masz,a kij Ci się podoba to go bierz ale jeśli kasa to nie problem kup używany lub nowy kij z dowolnej pracowni...

Takie jest moje zdanie.

Zrobisz i tak jak uważasz ale przemyśl tą radę.

Pozdrawiam.

Dzisiaj dokonałem zakupu. Spośród wszystkich spinningów jakie miałem w życiu to uważam, że ten Cormoran jest doskonale wykonany, żadnych ubytków lakieru na omotkach, gryf fuji, przelotki SIC więc plecionka im nie straszna. Przelotki ułożone w linii prostej, kij prosty, jednym słowem cieszę się, że go kupiłem.

A wszystkim dzięki za wskazówki.