Skocz do zawartości

Kotwice VMC Barbarian

leslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre i od dawna produkowane kotwice, nie wyginają się i nie pekają, dobrze trzymają rybę, a i wyhaczać rybę jest łatwiej.

Godne polecenia a dodatkowo można dostać na Alledrogo za bardzo przyzwoite pieniądze, a mianowicie po złotówce :huh: :huh: :huh:

Towar jest ok - sam kupiłem przeszło 150 szt i sobie chwalę.

Dobre i od dawna produkowane kotwice, nie wyginają się i nie pekają, dobrze trzymają rybę, a i wyhaczać rybę jest łatwiej.

Godne polecenia a dodatkowo można dostać na Alledrogo za bardzo przyzwoite pieniądze, a mianowicie po złotówce :huh: :huh: :huh:

Towar jest ok - sam kupiłem przeszło 150 szt i sobie chwalę.

Oczywiście myslałem o kotwicach z zadziorem na zewnątrz. Tych z zadziorem wewnątrz nie miałem okazji stosować.

Zakupiłem ostatnio takie nr 4 i 6.Na pierwszy rzyt oka, w porzadku ale jak zaczałem sprawdzac ich ostrośc metoda na palec to jest juz troche inaczej.Ostrośc wg mnie jest troche nie za bardzo.Może akurat ja takie trafiłem,ale za 10zł za 10szt można było sie spodziewac :wacko: .Chyba wróce do Ownerów :angry:

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Witam.

Czy ktos sie orientuje czy firma VMC robi kotwice wieksze niz nr.1 chodzi mi o takie jak zaklada SALMO np.do PERCHA 16cm.

Potrzebna mi na gwalt wieksza ilosc wlasnie takich kotwic.

Pozdrawiam.

W wiekszych wobkach Salmo sa kotwice Egle clown

Mam katalog na 2012 na europe ;] i znalazłem sklep. Nie wszystko mają ale nie ma problemu z towarem. Trzeba tylko napisać co się chce wycenią podadzą termin i wyślą ;]

http://meeresprogramm.com/en/By-Brand/VMC/?ldtype=&_artp erpage=128&pgNr=0〈=1&cl=manufacturerlist&amp ;amp ;searchparam=&mnid=e8cf4360b2c677088bdb847f74e604ca

tutaj katalog

http://www.fileserve.com/file/6qcVVan/vmc_catalog_2012.pdf