leslaw Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy Ktos z Kolegow moze cos powiedziec o tym typie kotwic ?. Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ponoć to świetny wyrób, którego używa Magabass w swoich przynętach (stal węglowa, niklowane na czarno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 to bardzo dobre kotwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 przy odpowiednim obciążeniu leszcze dobrze za bok biorą .A poważnie, to nie mam doświadczeń z takimi kotwicami, ale VMC jak dla mnie robi kotwice na odpowiednim poziomie więc i te powinny być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dobre i od dawna produkowane kotwice, nie wyginają się i nie pekają, dobrze trzymają rybę, a i wyhaczać rybę jest łatwiej.Godne polecenia a dodatkowo można dostać na Alledrogo za bardzo przyzwoite pieniądze, a mianowicie po złotówce Towar jest ok - sam kupiłem przeszło 150 szt i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Wczoraj kupiłem i jak dojdą to coś napiszę .Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Używam te kotwice na trocie, jest to jeszcze seria z zadziorem na zewnątrz.Wziąłem trochę w ciemno, skusiła mnie atrakcyjna cena.Kotwice wykonane z dobrych materiałów, wytrzymałe, ostre i rybę dobrze trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 dostepne sa obydwie serie, zadzior na zewnatrz posiadaja modele 8570, a model z zadziorem klasycznym to 8574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dobre i od dawna produkowane kotwice, nie wyginają się i nie pekają, dobrze trzymają rybę, a i wyhaczać rybę jest łatwiej.Godne polecenia a dodatkowo można dostać na Alledrogo za bardzo przyzwoite pieniądze, a mianowicie po złotówce Towar jest ok - sam kupiłem przeszło 150 szt i sobie chwalę. Oczywiście myslałem o kotwicach z zadziorem na zewnątrz. Tych z zadziorem wewnątrz nie miałem okazji stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie jak jest z ostrzeniem po zaczepie tych z zadziorem z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To ktore sa lepsze,te z zadziorem zewnetrznym czy z wewnetrznym ?.Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zakupiłem ostatnio takie nr 4 i 6.Na pierwszy rzyt oka, w porzadku ale jak zaczałem sprawdzac ich ostrośc metoda na palec to jest juz troche inaczej.Ostrośc wg mnie jest troche nie za bardzo.Może akurat ja takie trafiłem,ale za 10zł za 10szt można było sie spodziewac .Chyba wróce do Ownerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam.Czy ktos sie orientuje czy firma VMC robi kotwice wieksze niz nr.1 chodzi mi o takie jak zaklada SALMO np.do PERCHA 16cm.Potrzebna mi na gwalt wieksza ilosc wlasnie takich kotwic.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 igor a mają być KONIECZNIE BARBARIANY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nie, moga byc zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no to wal jak w dym do Jasia z Klenia. na pewno pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Tak bedzie trzeba zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 WitamGdzie kupię kotwiczki VMC rozmiar 16???Na alledrogo najmniejsze widziałem 14... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Gdzie kupić te VMC Barbarian kotwice niklowanie i red w rozmiarach 8 -10szt( 3 komplety nikel reszta red)10 -10szt -------||----------------1/0 - 6 sztuk -nikel i główki 4/0 | 5/0 | 6/0 10 gram ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam.Czy ktos sie orientuje czy firma VMC robi kotwice wieksze niz nr.1 chodzi mi o takie jak zaklada SALMO np.do PERCHA 16cm.Potrzebna mi na gwalt wieksza ilosc wlasnie takich kotwic.Pozdrawiam. W wiekszych wobkach Salmo sa kotwice Egle clown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Egle clown raczej Eagle Claw nota bene, w większych rozmiarach bardzo je lubię - z uwagi na dłuższy trzonek niż przy ownerach, lepiej mi pasują do zbrojenia dłużych woblerów czy wiekszych obrotówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 http://www.vmchooks.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mam katalog na 2012 na europe ;] i znalazłem sklep. Nie wszystko mają ale nie ma problemu z towarem. Trzeba tylko napisać co się chce wycenią podadzą termin i wyślą ;] http://meeresprogramm.com/en/By-Brand/VMC/?ldtype=&_artp erpage=128&pgNr=0〈=1&cl=manufacturerlist& ;amp ;searchparam=&mnid=e8cf4360b2c677088bdb847f74e604ca tutaj katalog http://www.fileserve.com/file/6qcVVan/vmc_catalog_2012.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 igor a to salmo ma cos takiego w ofercie jak perch 16??? kurde znowu jesteni nie/na/czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi