wyjec Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Żona w ramach wakacji zarezerwowała domek nad jeziorem GIL i tu moje pytania.1 Czy warto łódkę brać ?2 Czy cokolwiek tam pływa poza okonkami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tomek, gdybym zadał podobne pytanie, moja żona uznała by mnie za chorego :-) czy warto brać łódkę...? A jak można jechać nad jezioro i nie brać łódki?- Tylko w przypadku jak Belly leży w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 A bo mogę dopłacić ok 250zł i mieć łódkę na tydzień wynajętą tylko pytanie czy jest sens bo może z brzegu biorą jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Gil wielki czy gil maly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 I tu mnie kolega zastrzelił jutro sprawdzę ale na tą chwilę myślę, że duży ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Jezioro Gil duże w miejscowości RUŚ! Pozwolenie 95zł na tydzień majątek to nie jest Edytowane 13 Lipca 2015 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 hm....wg google mapsa z miejscowości Ruś do Gila Wielkiego jest jakieś 70 km. kawał drogi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi