Zameczek Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Co można złapać o tej porze w Kiezmarku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Co można złapać o tej porze w Kiezmarku ? O 13:15 to zużytą prezerwatywę, gołą babę w krzakach i autobus do Gdańska A z ryb to boleń, szczupak, sandacz, okoń Edytowane 12 Lipca 2015 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witaj Jureczku!, wkoncu sie zarejestrowales :DMysle ze wypadalo by sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 To pomoze Ci zlapac cos wiecej niz autobus do Gdanska( jak ja tam dawno nie bylem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Ja jestem co tydzień i dobrze żrą bolki Edytowane 18 Września 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Żbiku gdzie Ci żra te bolkki sama młodzież ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Żbiku gdzie Ci żra te bolkki sama młodzież ostatnioBolki (nie bolenie) żrą w jedynym słusznym miejscu, gdzie koledzy wędkarze terenówki sobie specjalnie pokupowali, żeby z buta nie musieć dymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Fazi cicho bo sie wyda i wyzeruja nam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Fazi cicho bo sie wyda i wyzeruja nam miejsca Tego miejsca nie da się wyzerować, chociaż jeden ryzy lubi zjeść bolenie świeże w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkujacymarcin Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 samo miejsce nie wystarczy - duża liczba kolegów daje sobie spokój z tą rybką już po sezonie:) Tak na marginesie przy ostatniej niżówce znalazłem Wasze wymyślne przynęty pozrywane między kamieniami i o korzenie. Jeden patent mnie zaintrygował - mianowicie była to guma z przyciętym odpowiednio ogonkiem i zminimalizowaną gibkością ciekawym patentem którego niestety nie zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 " Tak na marginesie przy ostatniej niżówce znalazłem Wasze wymyślne przynęty pozrywane między kamieniami i o korzenie. Jeden patent mnie zaintrygował - mianowicie była to guma z przyciętym odpowiednio ogonkiem i zminimalizowaną gibkością ciekawym patentem którego niestety nie zdradzę:)"wedkujacymarcin a Ty używasz jakichś super nie wymyślnych przynęt? Bo jakoś dwuznacznie to zrozumiałemPozdrawiam imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 samo miejsce nie wystarczy - duża liczba kolegów daje sobie spokój z tą rybką już po sezonie:) Tak na marginesie przy ostatniej niżówce znalazłem Wasze wymyślne przynęty pozrywane między kamieniami i o korzenie. Jeden patent mnie zaintrygował - mianowicie była to guma z przyciętym odpowiednio ogonkiem i zminimalizowaną gibkością ciekawym patentem którego niestety nie zdradzę..przycięta w ogonie perłowo -czarna shadka od dellalande? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziś 3 godziny nad rzeką ale niestety bez brania... Bolki od czasu do czasu pokazywały się na powierzchni ale żadnego nie udało się skusić... Za to ulubiony "matusiak" został na zaczepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkujacymarcin Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 poszerzają most w Kiezmarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 nowy budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_michsal Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Czesc. Moze ktos wie jak z sandaczem w okolicach mostu? Warto tam podjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jutro tam jadę, dam znać co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Byłem...i słabizna dwa kruciaki. Brania koło 21.00. ja rekreacyjnie z brzegu, ale łódek kilka było no i wyniki pewnie lepsze, bo z głębokiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 A jak tam z okoniem? W sumie nigdy ich tam z premedytacja nie lowilem. Jest realna szansa na coś z 4 z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi