maniak Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, mam pytanko do użytkowników wyżej wymienionej kamizelki.Najbardziej interesują mnie rozmiary 2 największych przednich kieszeni.Zależy mi na tym, aby większość moich pudełek się w nie zmieściła a mianowicie Plano o długości 16cm(podwójne). Z góry dziękuję za odp. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Używam takiej, z wielką przyjemnością zresztą.Do największych kieszeni upycham pudełka Versus 20x14x4 i to jest, moim zdaniem, maksimum możliwości: jeszcze dają się wkładać i wyjmować, i zapinać, ale bywają chwile, kiedy odwlekam zmianę przynęty, bo nie chce mi się szarpać z wyciąganiem pudełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Używam takiej, z wielką przyjemnością zresztą.Do największych kieszeni upycham pudełka Versus 20x14x4No to nic dodać nic ująć Moje Plano jak i Flambaumy o 1cm dłuższe spokojnie się zmieszczą i oto chodzi w kamizelkach Dziękuję za pomoc. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi