jerry hzs Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Kupilem w koncu gacie oddychajace Cabelasa i buty osobne do nich . Buty byly tylko z podeszwa filcowa . Do nich mam woreczek z wkretami . Problem polega na tym ze dziorki w podeszwie sa srednicy szpilki a wkrety sa chyba ze 3 mmm grube i plaskie na czubku . Nie udalo mi sie wkrecic na razie ani jenego ....jak to sie robi kiciunie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja to robiłem wkrętarką.Udało się, a dziurek nie było plaskie na czubku Znaczy nie mają nacięć pod klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Okey Costi ale te wkrety maja plaskie zakonczenie i po prostu nie lapia podeszwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Młotkiem je w takim razie Albo powiększ dziurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Domyslam sie ze jest to robione maszynowo gdzie dzwignia ma sile je docisnac ...sprobuje wiec wiertarka . ..swoja droga to w sklepie powinni to robic tak jak nawijanie na kreciolki zylek oferuja... moze do wieczora ktos tu jeszcze cos doradzi ...dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Wczoraj dorwalem klucz nasadowy ...srubokret mi sie zeslizgiwal gdy mocniej dociskalem ...kluczem nasadowym wkrecilem wszystkie sruby bez najmniejszego problemu ...buty gotowe do wedrowania ...sie smieja sie ciesza ...siedmiomilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi