matusiak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Panowie szukam firmy która podjęłaby się wykonania stelaży o woblerów ale nie mam pojęcia gzie pytać jaka to branża jesi cos wiecie proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Najlepiej zgłosić się do firmy produkującej sprężyny.Np. takiejOczywiście najlepiej jak firma ma w ofercie robienie spręzyn kształtowych.Niestety ceny nie sa małe, wiem bo sam chciałem zamówić lecz koszty (oczywiście mowa o kilku tyś. szt.)sa niemałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pogadaj z firmą COMTIMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirob Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ....Piotr, a jakieś bardziej szczegółowe informacje, jakiej długości wobki z jakiego drutu stelaż itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wobki 7cm boleniowy model drut nierdzewka twardy 0.8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi