Skocz do zawartości
  • 0

STREET FISHING - WROCŁAW BY DAY

ZedSet

Pytanie

post-1-0-83807000-1432638863_thumb.png

STREET FISHING - WROCŁAW BY DAY  

START - 12.09.2015 - 8:00 - WYSPA SŁODOWA !

W związku z powodzeniem edycji nocnej postanowiliśmy zorganizować miejskie łowienie za dnia.
                             Nadarzy się okazja do spotkania ze starymi znajomymi jak i do zawarcia nowych znajomości.

Dostępne metody łowienia:

- spinning
- casting
- mucha

Zasady obowiązujące podczas SFW :

- całkowite i bezwzględne C&R :) !

- łowimy hakami bez zadziorów :) !

- mile widziane podbieraki :) !

Za najdłuższe złowione ryby edycji będą nagrody w postaci woblerów wykonanych przez @Bartass ! 
                                                Chętne osoby niech potwierdzą swoją obecność w wątku.

Wodom Cześć !!!

Edytowane przez Friko
  • Like 7

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Skoro wszyscy tak intensywnie trenują to może 12.09.2015 będzie odpowiednią datą? ;) Nagrody wciąż czekają  :D 
Ja wczoraj na zestawie muchowym miałem ładnego kleksa ale niestety 0,18 nie dała rady :wacko:  A później to już tragedia, sznur pękł i trzeba nabyć nowy. Tymczasem powrót do spinna.

• 0

Oj Zedu, Zedu, za skarby świata nie potrafisz trafić z pogodą, chiba nici znów z tego...

http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html

Nie ma odwrotu :D Nie ma złej pogody są tylko źle ubrani ;)

zgadzam się w 100% widać że zrobione specjalnie pod kogoś kto łowi na muchówkę....poza tym nie przesadzajmy z ta krzywdą dla ryby bo nie długo zaczniemy bez haków łowić najlepiej wirtualnie...

Brednie piszesz :)  Nie masz ochoty, nie przychodź.

• 0

Niedługo sobota i czas spotkania pod szyldem SFW. A więc kilka szczegółów. Spotykamy się o 8:00 na Wyspie Słodowej. Miejsce będzie dobrze widoczne, oznaczone banerem jb.pl. Łowimy na Wyspie Słodowej, Bielarskiej, Młyńskiej. Łowimy na spinning, casting oraz muchę. Używamy haków bez zadziorów i kolekcjonujemy zdjęcia ryb odpływających w dobrej kondycji :)  Dla najskuteczniejszych nagrody w postaci woblerów wykonanych przez kolegę @Bartass
O godzinie 14:00 powrót do miejsca spotkania i podsumowanie.
Jeśli rodzą się jakieś niejasności to śmiało pytać.
Wodom Cześć!

• 0

A dzisiaj mam wolne, to co zrobiłem, na rybki se poszedłem :D , obszedłem wyspy, woda już całkiem ładna, czysta a efekty, klenik, jazik, boleń ze 30cm i kilkadziesiąt okoni, jeden już ładny garbus. Zabawa na całego, rybek całkiem sporo. Kawkę wypiję i na muchi pójdę je podenerwować bo w dwóch miejscach ładne jazie zbierały.

Edka: i żeby nie było, że tajnos agentos ;) , denaturacik 1,5cm na 4g robił robotę

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 3

• 0

A i ja też dzisiaj byłem tu i ówdzie. Trafił się wymiarowy szczupak  i kilka okoni. Szczupły na gumkę ze stajni Gunki a okonki na wobka 7cm. Po deszczu klenie wpadły w szał zbierania pokarmu i próbowały w zasadzie wszystko co unosiło się na lustrze wody. Zielone frędzle są ale w niczym nie przeszkadzają. Jutro z rana na grubo, może się uda jakiegoś zeda od dna oderwać :ph34r:

• Like 1

• 0

Ło matko, dopiero wróciłem, street by day i by night ;)

Dzięki za spotkanie, bardzo miło było poznać nowych szaleńców, rybki nawet dopisały. Pozdrawiam i do zobaczyska gdzieś nad wodą.

Edyta: dzięki @Bartasowi i Jackowi (ujawnij się ;) ) za stado woblerów, cudeńka a te szczupakowe łamane jerki to jutro już będą kusić kaczory na Baryczy.

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 1