Skocz do zawartości
  • 0

STREET FISHING - WROCŁAW BY DAY

ZedSet

Pytanie

post-1-0-83807000-1432638863_thumb.png

STREET FISHING - WROCŁAW BY DAY  

START - 12.09.2015 - 8:00 - WYSPA SŁODOWA !

W związku z powodzeniem edycji nocnej postanowiliśmy zorganizować miejskie łowienie za dnia.
                             Nadarzy się okazja do spotkania ze starymi znajomymi jak i do zawarcia nowych znajomości.

Dostępne metody łowienia:

- spinning
- casting
- mucha

Zasady obowiązujące podczas SFW :

- całkowite i bezwzględne C&R :) !

- łowimy hakami bez zadziorów :) !

- mile widziane podbieraki :) !

Za najdłuższe złowione ryby edycji będą nagrody w postaci woblerów wykonanych przez @Bartass ! 
                                                Chętne osoby niech potwierdzą swoją obecność w wątku.

Wodom Cześć !!!

Edytowane przez Friko
  • Like 7

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Street Fishing - Wrocław By Day przeszedł do historii. W sobotni poranek spotkaliśmy się na Wyspie Słodowej aby połowić w doborowym towarzystwie. Przywitała nas bezwietrzna, słoneczna pogoda. W powietrzu czuć ostatki letnich dni więc tym bardziej warto było ruszyć z wędką nad wodę.
e08b3eb5a566.jpg

Pierwsza rybka zameldowała się na zestawie muchowym.
129d80f23706.jpg

Oczywiście zakładników nie bierzemy :D 
0d3ad5c87c95.jpg

Wszyscy rozeszli się w poszukiwaniu odpowiednich miejscówek. Każdy liczył na udany połów. Ja polowałem na nich z aparatem ;)
435c6701af5c.jpg

46a9a80ff189.jpg

Kobietki też łowią :)

054151938199.jpg

W tło spotkania wkradł się cień rywalizacji. Nagrody za najdłuższe złowione ryby ufundował @Bartass a na spotkaniu swoje dołożył @jaceen. Tak prezentują się cudeńka hand made.

6e103de130ed.jpg

Koleżeńską konkurencję wygrał Tomek O i to jemu przypadło wpisanie się na flagę jb.pl. Tomek złowił kilka okoni, dwa bolenie ale najdłuższy był szczupak ponad 60cm.

334d890cd65e.jpg

Niektórych czas naglił i musieli wcześniej wracać do swoich obowiązków więc należała się pamiątkowa fota.

bed81d82c6e4.jpg

Spotkanie jak najbardziej udane a inicjatywa słuszna.   Dziękuję za przybycie wszystkim uczestnikom a Bartasowi oraz Jackowi za wspaniałe upominki.
Do zobaczenia nad wodą!
Pozdrawiam ZS.

Edytowane przez ZedSet
  • Like 12

• 0

Pociągiem do Niemiec na ryby ? ;)

Przed wojną podróż na trasie Warszawa-Łódź zajmowała 60 minut, dziś zaś 87 minut (oczywiście planowo, a w rzeczywistości - 96). "Latający Wrocławiak" trasę Berlin-Wrocław pokonywał w 2 godz. 34 minuty, dziś podróż trwa niespełna 6 godz.

Edytowane przez Tomek O
  • Like 1

• 0

Podziękowania za miłe spotkanie.

To się nazywa luz i klawo spędzony czas:)

I jeszcze przygarnąłem fajnego kleniowego woblera od Bartasa.

Krótka relacja z mojej perspektywy poniżej.

http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=277876#277876

Świetna relacja! Z wielką przyjemnością oglądałem zdjęcia. KLASA!!