krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czemu nie? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/salmo-slider-g17-a20 -p92-k470.html http://www.jerkbait.pl/?p=407 Choć osobiście wolę ciut większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dziekuje za tak szybka opowiedz:) trochę zadziałała jak zimny prysznic Rozumiem Cię, to przykre uczucie, ale jak coś się do czegoś nie nadaje, to najlepiej napisać wprost. Jeżeli zepsuł Ci się kołowrotek, kup nowy albo napraw. A jak chcesz ropocząć przygodę z castingiem - proponuję kupić używany zestaw (wędzisko plus multik). Spróbujesz i zdecydujesz: spodoba się, to będziesz się w tym kierunku rozwijał; nie spodoba się, to puścisz w świat. Wiele nie ryzykujesz, najwyżej kilkadziesiąt PLN (stratę na odsprzedaży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pando Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ok. jeszcze raz dziekuję. Wracam do pracy szef sie cos kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilon97 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Raczej to nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć kolego! Ja także jestem nowy.Odnośnie zakupu multika i kijka jestem za ale tylko gdy bedzie to wlaściwie dobrany zestaw.Naprawde można sie zniechęcić używajac niewlaściwie dobrany sprzet.Doradzilbym Ci co nieco ale łowie używajac zestawu castingowego dopiero od trzech lat i nie bede sie wypowiadal.Sa na forum ludzie naprawde konkretni których w tej chwili pozdrawiam ,a Tobie kolego zycze wytrwalosci i wiary w siebie Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilon97 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Raczej to nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pando Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 witam ponownie Jedna sprawa mnie trochę męczy.Czy jest sens przerobić moją wędkę na taką z pazurem? tzn czy z punktu widzenia (może budowy blanku,sam nie wiem) a jeśli tak to czy nie znacie może adresu pracowni.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z ekonomicznego punktu widzenia nie ma sensu. Kup sobie jakiś tani zestaw startowy, zobacz jak Ci się łowi, a potem... sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilon97 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Kurde. Mam mały problem mam do wybrania jakiś multik ( Daiwa Millionaire Preteus 300l i Abu... Ambassadeur C4 5601 ) ale sam nie wiem jakiego wybrać. Pomożecie Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi