giaur27 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Szukam serwisu silników zaburtowych Hondy- czym bliżej Łodzi tym lepiej.Silnik na gwarancji, więc serwis musi być "markowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Szukam serwisu silników zaburtowych Hondy- czym bliżej Łodzi tym lepiej.Silnik na gwarancji, więc serwis musi być "markowy" a nie prościej zadzwonić do dealera i zapytać?http://www.hondamarine.pl/gdzie-kupic-honda-marine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giaur27 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ...dzięki za linka. W temacie dodatkowo można zawrzeć osobiste odczucia co do danego serwisu... i taka była też przesłanka do jego założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ...dzięki za linka. W temacie dodatkowo można zawrzeć osobiste odczucia co do danego serwisu... i taka była też przesłanka do jego założenia Odczucia odnośnie serwisow mogą być nieobiektywne. Swoją nową yame jak oddałem po roku to odebrałem taki, że w zasadzie chyba tylko pieczątkę wbili bo mth miałem mało i pewnie olali. Do serwisu kawał drogi i na nieprzesmarowane punkty kontrolne nie chciało mi się wracać a piszczal okrutnie gdy ruszalem rumplem. Po drugim roku oddałem znowu, bo gwarancja i pieczątka. Odebrałem jak nowy, ociekajacy smarem, a z wyczyszczonym gaźnikiem i wymienionym automatem ssania, na gwarancji, idzie jak swinia w trufle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giaur27 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ... bardzo chętnie poczytam te subiektywne opinie kolegów serwisujących swoje silniki - tak jak i przeczytałem Twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giaur27 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ... nowy sezon, nowy przegląd- jak na tą chwilę nie mam szczęścia do serwisu dedykowanego tej marce- może ktoś coś? - nie musi być w okolicach Łodzi, ale też bez przesady z odległością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A musi to być serwis autoryzowany? Olej i filtr można samemu wymienić bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giaur27 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A musi to być serwis autoryzowany? Olej i filtr można samemu wymienić bez problemu...niestety, ale na gwarancji musowo w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
giaur27
Szukam serwisu silników zaburtowych Hondy- czym bliżej Łodzi tym lepiej.
Silnik na gwarancji, więc serwis musi być "markowy"
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi