Zanderix Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Pozwolę sobie założyć wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Trudna sprawa, ale ktoś to moooosi robić Gratulacje, fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No nieźle wypasiony garbus, i fajnie sfotografowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dwa grubasy PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Piękne garbusy.A kolory to mają jak z bajki pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Piękne garbusy.A kolory to mają jak z bajki pzdrGrzechoTaaaak. Zanderix otworzył w pięknym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ładne, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam wszystkich kolegów z portalu Jerkbait . To moja pierwsza fotka zawieszona tutaj i jedna z pierwszych ryb złowionych w tym sezonie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ha tak przeczuwałem, że @Zanderix o tej porze roku będzie polował na okonie Piękne garbusy, gratuluję. A co to za fajny chwyt? Pięknie się ryba prezentuje i sprawia wrażenie jakby wisiała w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pewno zacny chwyt zwany ,,paluszek pod brzuszek ryba piękna, Zanderix masz do tych pasiaków talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mało coś okoni w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mało coś okoni w tym roku Okoni sporo, ale nawet jak się dobrze naciągnie to nie idzie do 3 z przodu rozciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Piszę o nich i traktuję ten wątek szczególnie bo to dla mnie najpiękniejsza polska ryba. A te Zanderixa ..... wow i obu więcej takich tutaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 okonki szykują się do miłosnych igraszek... Jeszcze na nie przyjdzie czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Piekne pasiaki ,gratuluje .Jeszce nie dalej jak w zeszlym tygodniu opatoleni w kombinezony ganialismy po lodzie .Szczupaki gryzly jak opetane ,okonie zrobily sobie urlopik .Na zakonczenie sezonu kilka fajnych polowilismy ale jak na rybkie podlodowa o wielkosci algi 3-4 to bez rewelacji .Powoli trzeba szykowac graty na gumotwisty . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Już trochę połowiłem okoni, a ostatnio trafiłem miły przyłów. Szczupak dobre 6kg Jeśli to była samica to była już wytarta, po jednej fotoce wróciła do wody, nie miała na sobie nawet ziarenka piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Coś zacichło up PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiSz Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zanderix! Jesteś moim okoniowym mistrzem i autorytetem Piękne pasiaki!!! Ja dzisiaj 8h machania kijem, fakt że wiatr mi wiał w twarz przez 7h i to tak że ledwo co można było rzucać, ale żeby bez kontaktu z okoniem??? Why? Niech ktoś mi powie co źle robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 @NiSzDaj spokój Na wiosnę nawietrzny brzeg to lekkie ryzyko, według mnie ryby wolą cichsze okolice gdzie spokojna woda szybciej się nagrzewa zachęcając rybki do bzyku bzyku, a po seksie wiadomo apetyt wzrasta . Na jesieni owszem brzeg na który uderza wiatr jest lepszy bo to co na wiosnę się wykluło na tym ww. spokojnieszym brzegu jest tym wiatrem zapędzone i otumanione, a co za tym idzie wrecz zaprasza drapieżniki na stołówkę. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 mmmm .... piękną ryba i piękna fotka Arek, aj! Może coś byś napisał o tzw. okolicznościach połowu więcej? edukacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 chętnie bym takie foto w kalendarzu zobaczył piękny fisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 mmmm .... piękną ryba i piękna fotka Arek, aj! Może coś byś napisał o tzw. okolicznościach połowu więcej? edukacyjnie Okoliczności powiadasz, no cóż w piątek od rana coś mi non stop nie dawało pracować. Wiedziałem z wcześniejszych wypraw, że okonie łaga-łaga mają już za sobą i powiny ruszyć za żarełkiem.Wiem, że u mnie na wiosnę po miłosnych uniesieniach pasiaki hasają po płytkim więc i łowisko wybrałem z max. głebokością około 1 metra. Nareszcie mogłem połowić sobie na główkę, bo spragnione potarłowe okonie nie są aż tak wybredne i ostrożne jak w pozostałych porach roku. Przynęty silikonowe na 2 gr. główkach, kolory ciemne bo płytka i prześwietlona woda, kij 2,7m wklejka, żyłka 0,16. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Okoniowe ostatki przed majówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Piękne pasiaki Arek - gratulacje - powtórzę za de Niro z Depresji Gangstera: you are good, you, yes, you are :D !!! (...)a po seksie wiadomo apetyt wzrasta .(...) A ja myślałem, że po seksie to się jara papieroski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie wytrzymam. Jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi