radeqs Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj przy testach wobków Jaziowych połowiłem do bólu brzegowe pasiaki na żwirowni. Musisz mieć strasznie duże dłonie, skoro te okonie mają ponad 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A jak jest taka norma to wywalam fotki sorki i wrócę z jakimś konkretem może na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Norwegia to jednak fajny kraj. Postoj przy autostradzie aby cos zjesc, doslownie 15 minut lowienia z takim efektem. Rybki po okolo 40cm, jezioro Mjosa, okolice Lillehammer. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 O piękne zbóje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Chudziaki, ale ładne. To jakaś fajna woda musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Piękne. Nasz Piotrek by się tam odnalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A i my pewnie byśmy sobie dali radę Nawet mu o tym nie powiem, bo mu z żalu serce pęknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzisiejszy z Kanału Bydgoskiego, niestety tylko telefon pod reka - aparat lezal sobie w aucie jakies 2km odde mnie;). Uploaded with ImageShack.us pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Moje też takie kolorowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Chudziaki, ale ładne. To jakaś fajna woda musi być... Hmmm tam nie ma niefajnej wody,wszystko rybne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zapewniam Cię, że nasze jezioro (co prawda w Szwecji) było raczej niefajne pod względem okoniowym. Były strasznie przetrzebione przez zębate... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam,postanowiłem podkręcić trochę okoniowy wątek,największa rybka z tego tygodnia o połowę większy wyprostował agrafkę i popłynął w siną dal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 @Pampuch, piękny pasiak Można wiedzieć ile miał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Pampuch ja to nie wiem co napisać.Ryba masakrująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja patrząc na to zdjęcie to sobie nie mogę wyobrazić tego co agrafkę rozgiął wielkie graty dla łowcy, napisz na co jaki sprzętem, jak długo trwał hol. Czy to ryba z Polskiej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wow! Ja rybę Pampucha obstawiam na jakieś 55 cm :O:O Piękny, wydaje się aż niemożliwy Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam,postanowiłem podkręcić trochę okoniowy wątek,największa rybka z tego tygodnia o połowę większy wyprostował agrafkę i popłynął w siną dal Siemianówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Prawdziwy potwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam,dzięki za graty .Miejsce połowu to małe ,leśne z krystalicznie czystą wodą jeziorko w okolicach Larvik.Co prawda wody tam sąprzecweloneprzez skośnych,Litwinów i Słowaków ,ale jeszcze jakiegoś klamota można z brzegu wypracować.Sprzęt typowo turystyczny-kijek teleskopowy shimano catana dł.330cm.do 50gr.plecioneczka 15-tka i kopytko na 10gr.główce.Rybka miarką nie mierzona,ale przyłożona do kijka leżącego na kamieniu wystawała ze 3cm.za korkowy dolnik.Ten ze zdjęcia okręcił się wokół dwóch dużych głazów,zmuszając mnie do szybkiego ściągnięcia niachów i rundki za nim po pas w wodzie.Na szczęście miałem świeżo nawiniętą plecioneczkę i nie zdążył jej przetrzeć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No to teraz pytanie, ile cm ma korkowy dolnik w tej Catanie Okoń piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Adaś, prawdziwy, okoniowy dziadzio.Jeden twój potworek już wcześniej gościł i teraz znowu przywaliłeś !Ta katana to taka morska wędeczka więc dolnik o ile dobrze kojarzę jest sporo za fraki.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Cos tam jeszcze w naszej warcie tez plywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 PINK PANTHER Gratuluje pasiaka! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 PINK PANTHER Gratuluje pasiaka! Guzu top gun prawdziwy om cruise i lowi nasze tzn tofikowe okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi