Skocz do zawartości

OKONIE 2010

Zanderix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Mifek - w sumie i moze tofikowe bo jak sie puscil z nurtem to by do ujscia tez dolecial :lol:

@tofik - to nie jest stroj oficjalny nad woda zulusa i po majowce powienienes juz to wiedziec :mellow: . Po prostu jechalem do mojej blondi na meldunek codobowy i z partyzanta musialem zachaczyc o rzeke bo nie wypada inaczej :lol:

P.S Tak z partyzanta zameldowal sie jeszcze szczupak 98cm chwile pozniej :D

To fotki z 98ką juz nie strzeliłeś ;) ??

Sposob w jaki trzymam rybe moze wzbudzac kontrowersje wsrod uzytkownikow wiec nie publikuje Oczywiscie nic jej sie nie stalo i dalej plywa ale mimo wszystko przewrazliwionych tu nie brakuje :D

Jesli ktos ma ochote to moge podeslac na e-mail zeby nie bylo, ze nie jestem wiarygodny :lol:

To fotki z 98ką juz nie strzeliłeś ;) ??

Sposob w jaki trzymam rybe moze wzbudzac kontrowersje wsrod uzytkownikow wiec nie publikuje Oczywiscie nic jej sie nie stalo i dalej plywa ale mimo wszystko przewrazliwionych tu nie brakuje :D

Jesli ktos ma ochote to moge podeslac na e-mail zeby nie bylo, ze nie jestem wiarygodny :lol:

A cóż to za kontrowersyjny sposób :huh: ?

Jeżeli był to chwyt pod pokrywy skrzelowe lub kark ( co przy metrówce jest ciężkie do ogarnięcia), grip za wargę z podtrzymaniem tuszy od spodu , to faktycznie rybie nic się nie powinno stać. Innych nieszkodliwych chwytów nie znam.

Zulus wrzucaj fote, prawie metrówka z Polskiej rzeki warta jest 120cm ze Skandynawii ;)

• 2 tygodnie później...

Tak.

A kolorek to wina opadów, w górnym jego biegu. Dość dokuczliwe zjawisko dla ryb i ...... wędkarzy :wacko:

W planie jest powstanie kolejnej zapory powyżej tego zbiornika, może deszcze nie będą już takie uciążliwe...

W tym miejscu, gdzie łowiłeś złowiłem wiele pięknych okoni, ale z łodzi.

.

post-46-1348914900,384_thumb.jpg