salmon1977 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Maciusiu ,piekne okoniska Gratuluje!!!Ile miały te bestyjki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie mierzyłem, ale ładne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 34cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Niezły okoń Maciek.Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wymęczony i wyproszony u tego z góry(długo, długo nic się nie działo) PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Gratki Arek. Znowu kleiłeś na super glue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Drugi z czwórką z przodu w tym roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam. Piękne okonie Panowie. Gratuluje wszystkim. Ponizej szwagrowy okoń. Pozdrawiam Tomek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dla odświerzenia wątku . PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ale ladne pasiaki panowie az milo popatrzec .Gratki pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Dzisiejszy pasiasty przyłów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ForecastO ile mnie wzrok nie myli, Twój okoń padł na cykadę.Mógłbyś napisać kilka słów, czy była to rzeka czy jezioro i jak prowadziłeś przynętę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jak mnie wzrok nie myli, to okoń Forecasta połakomił się na uklejkę RH, a nie na cykadę.Mi niestety na RH też udało się złowić ładnego okonia, średniego szczupaczka, a żadnego bolka... Po prostu brak determinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Rzuciłem pod drugą stronę rzeki splatała mi się żyłka jak rozplatałem to już siedział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Kuba, cóż za wyszukana technika prezentacji przynęty Jestem pewien, że gdybyś rozplątywał 5 minut dłużej to uwiesiłoby się ich całe wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Rzuciłem pod drugą stronę rzeki splatała mi się żyłka jak rozplatałem to już siedział. Pozdrawiam heheh chyba pierwszy szczery post na wszystkich forach (!) w temacie wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Panowie/Panie gdzie szukać okoni na zaporówkach (Rogoźnik, Przeczyce, Pogoria 4) o tej porze roku. Czy ktoś z Was odwiedza te zbiorniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Okonki z dzisiejszego wypadu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Dzisiejsza kluska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Piękny! Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ładny ox, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kamil masz do nich farta Myślę, że znalazłeś sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 One po prostu wiedzą, że ich nie lubię i dlatego mi biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi