hlehle Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 One po prostu wiedzą, że ich nie lubię i dlatego mi biorą. Masz z nimi jak ja ze szczupakami podczas sandaczowania na Wiśle Tyle, że ja nawet lubię te przyłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 @Mekamil P I Ę K N Y Najszczersze gratulacje i szacunek. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kamil to już taki fajny karpik na wigilię która już coraz bliżej. Dobrze że wiesz że to żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kamil, Tobie to i z Bayangol...wyprawa niekoniecznie konieczna jest . Piękny wielki garbus. Zazdraszczam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Dziękuję wszystkim serdecznie!Dodam jeszcze tylko, że to moja życiówka. Poprawiłem ją tylko albo aż o 1cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 przepiekny okoń, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 UUUUU! Kamil dałeś do pieca. Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam.Oto okoń, którego udało mi się złowić przy okazji zawodów portalu haczyk.pl ( oczywiście wszystkie ryby trafiły z powrotem do wody). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Kamil śliczna kluska Wielkie graty,ilę miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 sliczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 One po prostu wiedzą, że ich nie lubię i dlatego mi biorą. ...a ja nie nawidze boleni... brawo mekamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 to ja też coś wrzucę dla podtrzymania wątku dzisiejszy, jeden z większych w tym sezonie, niestety niewielu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Pierwszy listopadowy i w dodatku pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 2 najwieksze ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 To i ja wrzucę coś od siebie http://www.youtube.com/watch?v=Ssoamd_J7GA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 @Gugcio@PYTOONGratki panowie za fajne okonesku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam, Dawno tu nie zaglądałem, bo i nie się zbytnio czym chwalić W stosunku do zeszłego sezonu, cięzko przeskoczyc 40cm, a i rybki gdzies się pochowały, albo zostały już zjedzone przez lokalnych specjalistów Rybki z ostatnich dwóch wyjazdów w przedziale 37-40cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Niezłe rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ładne okonie. Złowione w toni na głębszej wodzie, czy gdzieś po brzegach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Gratuluje panowie ładnych pasiaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ładne okonie. Złowione w toni na głębszej wodzie, czy gdzieś po brzegach ? jak to w listopadzie... głeboko i przy dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Hej A mi się udało pobić o 2cm moją życiówkę - 47cm i chyba ze 2kg, bo strasznie gruba świnka! Stary, omszały, spaślak, nie wiem nawet czy dobrze widział w co bije Przynęta jak widać nowy Slider 12 S w kolorze TSK. Od razu mówię, że nie nastawiałem się na okonie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 O kurde Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi