superuszy Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Piękny okoń . serdeczne gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 I klimaty takie raczej... miejskie, a tu taaaka ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Brawo Efex, Dawno Cie nie bylo...na okoniach byles Gratuluje nowej zyciowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A mi się udało pobić o 2cm moją życiówkę - 47cm i chyba ze 2kg, bo strasznie gruba świnka! Juzes na ryby poszedl? Bo to nie stamtad, cosmy razem bywali, a z jakiegos burdlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A mi się udało pobić o 2cm moją życiówkę - 47cm i chyba ze 2kg, bo strasznie gruba świnka! Juzes na ryby poszedl? Bo to nie stamtad, cosmy razem bywali, a z jakiegos burdlu. To było 2 tygodnie przed naszym spotkaniem i w całkowicie dzikiej wodzie.. Moja noga nigdy nie postała i nie postanie w burdlu okoniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 To było 2 tygodnie przed naszym spotkaniem i w całkowicie dzikiej wodzie.. Mocno uregulowane i posprzątane brzegi jak na całkowicie dziką wodę Piękny garbus, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 To było 2 tygodnie przed naszym spotkaniem i w całkowicie dzikiej wodzie.. Mocno uregulowane i posprzątane brzegi jak na całkowicie dziką wodę Piękny garbus, gratulacje. Hmmm, może to nie nasze wody? Zdecydowanie brakuje worków foliowych Efex, przepiękny pasiak. Gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No nie nasze, ale niderlandzkie - oni tam tak mają w najdzikszej dziczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Piękny grubasek. Gratuluję PB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Gratulacje, Ewaryst - piękny BYK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A mi się udało pobić o 2cm moją życiówkę - 47cm i chyba ze 2kg, Oto jak skomentowała ten piękny przyłów, patrząca mi przez ramię, największa fanka mojego hobby : ale brzydki, taki gruby. I gdzie ma paseczki?!? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 I tak dobrze, że zauważa. Dla mojej wędkarstwo nie istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A mi się udało pobić o 2cm moją życiówkę - 47cm i chyba ze 2kg, Oto jak skomentowała ten piękny przyłów, patrząca mi przez ramię, największa fanka mojego hobby : ale brzydki, taki gruby. I gdzie ma paseczki?!? PozdrawiamGrzesiek heheh trochę racji miała! Efex! Gdzie paseczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A mi się udało pobić o 2cm moją życiówkę - 47cm i chyba ze 2kg, Oto jak skomentowała ten piękny przyłów, patrząca mi przez ramię, największa fanka mojego hobby : ale brzydki, taki gruby. I gdzie ma paseczki?!? PozdrawiamGrzesiek heheh trochę racji miała! Efex! Gdzie paseczki! No cholera chyba mu wypadły jak włosy dziadkowi - sam szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tu widać ślady po paskach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tylko nie bardzo wiadomo, czy paski to te jasne, czy te ciemne? Szczerze mówiąc, wygląda jak negatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Negatyw, no jasne, bo to taki mikry okoń nilowy, one tak mają Krzysiek, dla mojej wędkarstwo istnieje. Kiedy za dużo wydaję, albo za dużo mnie nie ma A ma talent bestia, jeszcze ją przeciągnę na jasną stronę mocy! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Eeee, tak to ma i moja Ale koniec off-topaA w temacie: nie wiem, na czym to polega, ale ryba wygląda na strasznie starą. Wielkie okonie należą jednak do rzadkości. Złowić takiego to wędkarski sukces – czy to w Polsce, czy w Holandii, czy w Skandynawii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Gratuluje Karpia w paski o takich narazie moge tylko pomarzyc Dzisiaj udalo mi sie pobrawic moje PB o 1cm Cale 39cm Na pomaranczowe kopyto 2,5 z czarnym grzbietem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Gugcio, też ładny gratuluję wszystkim łowcom.u mnie w tym sezonie największy 33(w zeszłym roku życiówka 42), i nie sądzę bym to poprawił w tym roku, ostatnio już u mnie nie gryzą a sezon się kończy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Piękne garbusy,gratuluję szczęśliwym łowcom.@Gugcio ,jakim sprzętem łowiłeś,Pixy podpięty był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 @Komar, nie Steez byl podpiety. Na Px musze jakas inna linke nawinac bo mam ciemna zielen i do opadu nie bardzo. Mimo to garbus nawet przez moment troche linki Wybral EDIT: Podsycony wczorajszym sukcesem udalem sie po pracy od razu nad wode. Wkoncu po 3 miesiacach deptania trafilem wymarzonego Pasiaka z 4 z Przodu Dokladnie 40cm Karpia w paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Papcio @Efexa robi wrażenie! łał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Gratulacje Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos1988 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 i znowu te same miejsce graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi