admin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zandrix - piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku87 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 .Mój pierwszy zestaw i pierwsza ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Rybka z dzisiejszego poranka.nieduży ale ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Widzę, że Spitti'n Rover skuteczny Fajnie wybarwiony ryb PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Marcin gratuluję zwłaszcza, że na powierzchniowca. I powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jeszcze raz gratki Marcin Okoń pięknie zebrał z powierzchni, były też inne brania, ale nie wszystkie ryby można wyjąć, dla takich emocji dorzucę Spitti'n Rovera do pudełka. pzdr Grzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ale te miliardy meszek są dobijające - dobrze że chociaż okonek się ujawnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 o komarach nie wspominając .... pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 w stylu klasycznym - obrotówkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 też klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Weekendowe 47 cm mojego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ależ piękny kloc!Może jakieś szczegóły połowu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Gratulacje. Ładne okoniska. Niedługo i ja za nie się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ależ piękny kloc!Może jakieś szczegóły połowu....Oczywiście łowiska zdradzać nie będę,mogę tylko podać,że to jedno z wielu jeziorek w lubuskim. Łowisko na głębokości 4m,stadko drobnicy na gł. ok 2m podgryzane od spodu przez drapieżniki:x Wszelkie gumki,blaszki i inne cykadki były ignorowane,dopiero skuteczny okazał się Dorado Invader malowany na okonia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Gratulacje - rewelacyjna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ależ piękny kloc!Może jakieś szczegóły połowu....Oczywiście łowiska zdradzać nie będę,mogę tylko podać,że to jedno z wielu jeziorek w lubuskim. Łowisko na głębokości 4m,stadko drobnicy na gł. ok 2m podgryzane od spodu przez drapieżniki:x Wszelkie gumki,blaszki i inne cykadki były ignorowane,dopiero skuteczny okazał się Dorado Invader malowany na okonia . Piekny garb. Wiadomo jak juz nic i na nic to Invader. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 dzisiejszy poranny 41cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Uuuuaaaaa. Sypnęło ostatnio pięknymi garbusami!! Brawo Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Świetny okoń.Moje gratulacje. Napisz proszę w jakich okolicznościach został złowiony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 okoń połakomił sie na wobler salmo perch 8cm kolor PHzłowiony w zbiorniku zaporowym na kamienistym usypie oczywiście z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeden z trzech większych okoni jakie udało mi się złowić w przeciągu jednego pięknego weekendu. Fotka kiepska bo robiona komórką. Majstruję nad wykonaniem statywu na łodzi, by móc focić ryby bez konieczności przewożenia ich w siatce na brzeg. Ryba tak jak pozostałe pływa dalej, ku oburzeniu rybojadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja sobie taki statyw zrobiłem ostatnio. Super sprawa. Śruba w metrażu pasująca do gwintu w aparacie i po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ostatnio bylem na okonka, lowilem malymi gumkami. W pewnej chwili sciagalem okonka ok 10-12 cm, gdy uderzyl w niego wiekszy. Oto fotka, 30 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 @michcio, fajna fotka i rybka oczywiście. Zastanawiam się tyko jak zastosujesz metodę złów i wypuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi