Skocz do zawartości

OKONIE 2010

Zanderix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...

Wspaniale

na 2 planie widać miarę , aby zapewne niewymiarowe sztuki wróciły do mamusi :mellow: .

Choć przekonany jestem że te bardziej okazałe powinny wrócić do swoich wnuczków :mellow:

Zwykly Człowieku z nad Parsety cały cywilizowany swiat mierzy ryby przed ich wypuszczeniem i od cała tajemnica miarki. :lol:

Fajnie ..konie :D

Wspaniale

na 2 planie widać miarę , aby zapewne niewymiarowe sztuki wróciły do mamusi :mellow: .

Choć przekonany jestem że te bardziej okazałe powinny wrócić do swoich wnuczków :mellow:

Maciek nie łów tyle bo jak widzisz zawsze coś jest nie tak

@TaZz znasz człowieka którego oczerniasz? łowiłeś z nim? czy po prostu tak kozaczysz siedząc przed kompem?

Z wiślanymi węgorzami niezabrdzo mi idzie, to wyskoczyłem pookonić na Zalewie :D

http://zanderix.epwik.com.pl/jerkbait/irokez_zalew_2010.jpg

Arku mój kumpel dziś walnął ponad metrowego węgorza na duże wahadło :D Myśleliśmy że to będzie piękna mamuśka, trzymał dna ale jak wystrzelił to coś już było nie tak...

Ładny okoń

Wczoraj, nad Odrą komarów jakby prawie nie było. Brań zresztą także prawie nie. Za to, zaplanowane nocne spinningowanie, popsute zostało rzęsistym deszczem, kóry nieprzerwanie trwał i trwał........

Bolenie bardzo oszczędnie żerowały na narybku, jakiego całe chmary, stały na przybrzeżnych piaszczystych łachach. Czesto narybek stawał się niechcianym przyłowem :(

Łososie dla ubogich olewały niestety starania moje i kolegi.

Okonie jedynie podskubywały z rzadka.

Na fotce mizerny efekt piątkowych starań ;)

.

post-160-1348914836,956_thumb.jpg