michcio Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 fota robiona telefonem co do C&R, to uciąłem żyłkę jak najgłębiej...Może żyje bidulek, ten większy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 michcio, chodziło mi nie o jakoś zdjęcia bo to się domyśliłem że telefonem zrobiłeś tylko raczej o pomysł na fajne ujęcie, co do żywotności to myślę że ten duży spokojnie przetrawi sobie tego małego , a i z hakiem powinien sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To mój największy z dzisiejszej poobiedniej wyprawki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja taką fotkę chętnie bym na kalendarzu zobaczył super pasiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 @PAMPUCH71 BEST FOTO - super rybka - GRATULACJE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Adam gratulacje pasiaka. Cóż, takie życie.Trzeba zgłaszać do kalendarza. Piękna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dięki za gratki,zdjecie nie ma szans robione komórą-600kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 To pogratulować komórki .Ryba jak i zdjęcie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wspaniale na 2 planie widać miarę , aby zapewne niewymiarowe sztuki wróciły do mamusi . Choć przekonany jestem że te bardziej okazałe powinny wrócić do swoich wnuczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ryba ładna, tylko przez tą wyciągniętą rękę zatracone zostały jej prawdziwe proporcje i wymiar. Skąd u wędkarzy taki nawyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wspaniale na 2 planie widać miarę , aby zapewne niewymiarowe sztuki wróciły do mamusi . Choć przekonany jestem że te bardziej okazałe powinny wrócić do swoich wnuczków Zwykly Człowieku z nad Parsety cały cywilizowany swiat mierzy ryby przed ich wypuszczeniem i od cała tajemnica miarki. Fajnie ..konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wspaniale na 2 planie widać miarę , aby zapewne niewymiarowe sztuki wróciły do mamusi . Choć przekonany jestem że te bardziej okazałe powinny wrócić do swoich wnuczków Maciek nie łów tyle bo jak widzisz zawsze coś jest nie tak @TaZz znasz człowieka którego oczerniasz? łowiłeś z nim? czy po prostu tak kozaczysz siedząc przed kompem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Z wiślanymi węgorzami niezabrdzo mi idzie, to wyskoczyłem pookonić na Zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Z wiślanymi węgorzami niezabrdzo mi idzie, to wyskoczyłem pookonić na Zalewie Arku mój kumpel dziś walnął ponad metrowego węgorza na duże wahadło Myśleliśmy że to będzie piękna mamuśka, trzymał dna ale jak wystrzelił to coś już było nie tak... Ładny okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mons Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jak się nie mylę obowiązuje zakaz połowu węgorza od 15.06.-15.07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jak się nie mylę obowiązuje zakaz połowu węgorza od 15.06.-15.07.Szczególnie na duże wahadłówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 fotka słabej jakości... ale fajny okonek@Zanderix twój fajniejszy - gratulujeCo to za niebieski kij wystaje z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ....Co to za niebieski kij wystaje z tyłu? Stare Mikado Competition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ....Co to za niebieski kij wystaje z tyłu? Stare Mikado Competition dzięki za info...mi ostatnio niebieskie kojarzą się tylko z jednym kijem Jeszcze raz gratuluje regularnych połowów grubych pasiastych awanturników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Okoń z Warcianej opaski:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas13 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Złapane na casting cieszą podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wakacyjny garbus, złowiony 01.07 w środkowej Szwecji. Przynętą był 8cm twister na 10g główce. Foto wykonane przez @Friko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Wczoraj, nad Odrą komarów jakby prawie nie było. Brań zresztą także prawie nie. Za to, zaplanowane nocne spinningowanie, popsute zostało rzęsistym deszczem, kóry nieprzerwanie trwał i trwał........Bolenie bardzo oszczędnie żerowały na narybku, jakiego całe chmary, stały na przybrzeżnych piaszczystych łachach. Czesto narybek stawał się niechcianym przyłowem Łososie dla ubogich olewały niestety starania moje i kolegi.Okonie jedynie podskubywały z rzadka. Na fotce mizerny efekt piątkowych starań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulgimic Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi