tofik Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 PINK PANTHER Gratuluje pasiaka! Guzu top gun prawdziwy om cruise i lowi nasze tzn tofikowe okonie od razu moje.....widać po fotce że to ichniejszy odcinek Warty @Zulus ale koszulka i gogle pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 @Mifek - w sumie i moze tofikowe bo jak sie puscil z nurtem to by do ujscia tez dolecial @tofik - to nie jest stroj oficjalny nad woda zulusa i po majowce powienienes juz to wiedziec . Po prostu jechalem do mojej blondi na meldunek codobowy i z partyzanta musialem zachaczyc o rzeke bo nie wypada inaczej P.S Tak z partyzanta zameldowal sie jeszcze szczupak 98cm chwile pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To fotki z 98ką juz nie strzeliłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To fotki z 98ką juz nie strzeliłeś ??Sposob w jaki trzymam rybe moze wzbudzac kontrowersje wsrod uzytkownikow wiec nie publikuje Oczywiscie nic jej sie nie stalo i dalej plywa ale mimo wszystko przewrazliwionych tu nie brakuje Jesli ktos ma ochote to moge podeslac na e-mail zeby nie bylo, ze nie jestem wiarygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To fotki z 98ką juz nie strzeliłeś ??Sposob w jaki trzymam rybe moze wzbudzac kontrowersje wsrod uzytkownikow wiec nie publikuje Oczywiscie nic jej sie nie stalo i dalej plywa ale mimo wszystko przewrazliwionych tu nie brakuje Jesli ktos ma ochote to moge podeslac na e-mail zeby nie bylo, ze nie jestem wiarygodny A cóż to za kontrowersyjny sposób ?Jeżeli był to chwyt pod pokrywy skrzelowe lub kark ( co przy metrówce jest ciężkie do ogarnięcia), grip za wargę z podtrzymaniem tuszy od spodu , to faktycznie rybie nic się nie powinno stać. Innych nieszkodliwych chwytów nie znam. Zulus wrzucaj fote, prawie metrówka z Polskiej rzeki warta jest 120cm ze Skandynawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To Ci wkleje na priv, nie zalezy mi na przykozaczeniu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a moge ja wkleić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a moge ja wkleić ??Powiedzialem juz @Szpiegu, jak ktos tam ma chec zobaczyc to podesle na priv, na forum nie publikuje ryby. Pozdrawiam, Zulus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 tylko żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zdjęcie skasowałem bo było niezgodna z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Matko! Skrobałeś go na żywca? Ładny. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 A i mnie przy pajkach się uwiesił PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Najwiekszy z wczoraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No i wreszcie doczekałem się debiutu zdjęciowego na jerkbait:) Poniżej dzisiejszy okonek z nowo odkrytej wody w pobliżu Wawy.Przynęta kopyto Mikado fishhunter motor oil 5cm, branie z opadu. Rybka miała 39cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No i wreszcie doczekałem się debiutu zdjęciowego na jerkbait:) Poniżej dzisiejszy okonek z nowo odkrytej wody w pobliżu Wawy.Przynęta kopyto Mikado fishhunter motor oil 5cm, branie z opadu. Rybka miała 39cm. Godziwy debiut. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Z gościnnych występów, nad dziwnie kawowym Wisłokiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Straciłem już nadzieję na połowy w rzekach w tym roku i łowię okonki na krystalicznej wodzie w żwirowniach po faszystach.Witaj Popper gdzieś Ty był tyle czasu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jednak coś po faszystach pozytywnego pozostało <_< piękny woblerek U mnie jak na razie na te cacko same kaczodziobki i pasiaczki do 25cm.( 3,5 godz. łowienia).Jak woda troszkę opadnie to się im dobiorę do d...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 I jeszcze jeden na skinnera 15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ...........Witaj Popper gdzieś Ty był tyle czasu. Całkiem blisko Ciebie Tomku też byłem. Ot, jak mawiali kiedyś wrocławscy tramwajarze, pojechałem okólną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ...........Witaj Popper gdzieś Ty był tyle czasu. Całkiem blisko Ciebie Tomku też byłem. Ot, jak mawiali kiedyś wrocławscy tramwajarze, pojechałem okólną Ten kawowy Wisłok nie jest przypadkiem przegrodzony w dole zaporą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Tak. A kolorek to wina opadów, w górnym jego biegu. Dość dokuczliwe zjawisko dla ryb i ...... wędkarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Tak. A kolorek to wina opadów, w górnym jego biegu. Dość dokuczliwe zjawisko dla ryb i ...... wędkarzy W planie jest powstanie kolejnej zapory powyżej tego zbiornika, może deszcze nie będą już takie uciążliwe... W tym miejscu, gdzie łowiłeś złowiłem wiele pięknych okoni, ale z łodzi. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi