apioo Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Polecam zerknąć w ten link, przyducha w Wisłoku pojawia co jakiś czas, ostatni raz w 2013, w tym roku podobnie jak w 2013 dziwnym trafem poniżej ścieku z miejscowej mleczarni należącej do Mlekovity. Powyżej ścieku ryby nie zdychają.http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150715%2FRZESZOW%2F150719820fragment tekstu z powyższego linku"- Fakt śnięcia ryb najprawdopodobniej spowodowany był zrzutem bardzo dużego ładunków substancji biogennych kolektorem Spółdzielni Mleczarskiej "Mlekovita” w Trzebownisku. Obecnie nadal trwa kontrola zakładu - dodaje dyrektor Martens." Edytowane 15 Lipca 2015 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Przykro patrzeć. Kilka lat temu dane mi było tam połowić i to przez duże P. Nawet jak dla laika na tej rzece,potrafiła Ona mnie ugościć w piękny sposób. Obrotóweczki rulez. Tym bardziej boli. Ech ten Świat kroczy ku zagładzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No i winny się znalazł, to nie Mlekovita, tylko burza !!!http://m.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150723/RZESZOW/150729908 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I teraz rybacki użytkownik powinien przystąpić do rutynowego działania. Wynająć prawnika, oszacować szkody, dodać nawiązkę i wystąpić do sądu z pozwem. Wygranym ..Ale co ja pieprzę !Tak nie będzie .. bo i po co .. Koła są martwe, członkowie rozbiegli się w poszukiwaiu tanich porozumień, a zresztą i tak en bloc,cierpią na przewlekły nachuizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 I teraz rybacki użytkownik powinien przystąpić do rutynowego działania. Wynająć prawnika, oszacować szkody, dodać nawiązkę i wystąpić do sądu z pozwem. Wygranym ..Ale co ja pieprzę !Tak nie będzie .. bo i po co .. Koła są martwe, członkowie rozbiegli się w poszukiwaiu tanich porozumień, a zresztą i tak en bloc,cierpią na przewlekły nachuizm A już myślałem że to przez WŚ.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Spróbuj się z czasem wykoleić, z ograniczeń potocznego myślenia. Nie dla mnie ..dla siebie i j.pl .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 No i winny się znalazł, to nie Mlekovita, tylko burza !!! http://m.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150723/RZESZOW/150729908Dla kogoś kto przytulił trochę kasiorki to i burza będzie kozłem ofiarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Spróbuj się z czasem wykoleić, z ograniczeń potocznego myślenia. Nie dla mnie ..dla siebie i j.pl .. Ciebie już chyba dawno ktoś wykoleił... Może redaktor, a może ktoś inny... Pewnie zaraz odpiszesz że jestem opętany przez J.Kolendowicza i jego ,,klikę" ale szczerze mało mnie to obchodzi bo miesięczników kilka ładnych lat w ręku nie miałem... Nie wiem za kogo się kolego masz, że próbujesz wszystkim mówić co mają robić??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Majo, mój drogi.. Dostarczam tu zazwyczaj doskonale trzymających się logiki, nienagannych intelektualnie kontrapunktów dla ogłupiającego klepania jedno kopyto - co jak zapewne zauważyłeś, albo jeszcze nie zauważyłeś, bywa przyczynkiem do wielostronnie rozwijających rozmów i dyskusji. Nie wszyscy czują się pewnie ani bezpiecznie w publicznych debatach - nie będę więc Cię fatygował próbą do nich skłoienia. Głos dałeś, kontynuować nie ma sensu .. Pozew w drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Pozew w drodze ?Nic mi o tym nie wiadomo, ale...teraz idę się zdrzemnąć, a jak wstanę to napiszę do okręgu co zamierzają z tym zrobić i w sumie do WŚ też napiszę, może się tym zainteresują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi