M4TYY Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Elegancko wyszło A jak wagowo ? Dużo poniżej "setki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzięki Mateusz. Nie ważyłem, ale jest lekki jak piórko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A co to za "kołtun" przy szczytowej?!?!?Zmień insert na ładny, drewniany (czerwony, pomarańcz) pod kolor omotek i będzie cacy. Omotki też lubisz "łezki"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Pech chce że ten insert mi się akurat podoba [emoji3]. Omotki takie lubię. A kołtun? Jest mój, tymy rencamy wykonany [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Wojtas piękny kijek. Wykonany jak zawsze z największą starannością. Jak dla mnie przelotki fajnie komponują się z insertem i ten uchwyt nadaje lekkości. Będzie fajny lekki kijek pod okonki. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ciekawa koncepcja A naklejka nie jest przypadkiem do gory nogami przyklejona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Byku, jest. Jak trzymam kij w prawej ręce to widać "po ludzku" co tam napisane. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Chłopaki, generalnie w przyszłym tygodniu wjadą komponenty do stworzenia casta na blanku MHX MB843-2[emoji41]. W związku z tym pytanie - zbroić to po twardej czy miękkiej? Cel : sandacz z ciężkiego wiślanego opadu plus szczupak na duże gumy i woblery. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Koledzy kochani, Jako że leci do mnie Tatula CT 100HSL 7.3:1 a w domu stoi w tubie AVID 66MHF (1,98 10-21g, 14lb) tak sobie pomyślałem że może by zrobić coś w temacie rodbuildingu i może rozebrać go po to aby ponownie go złożyć ale w wersji cast.....Pytanie tylko czy to dobry pomysł, cel to oczywiście sandacz na Wiśle.Dlatego pytam:1. Czy to dobry pomysł?2. Jakie przelotki? Czy set 10 KW - 5.5KW - 4 KB - 4 KB - 4 KB - 4 KT - 4 KT - 4 KT - 4 KT oraz szczyt LGST lub FC będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Czy lepiej 10 KW - 5.5 KW - 3x 4.5 KB - 4x 4.5 KT oraz FC 4.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Wojtek a ten avid jest to spin czy cast ???Bo Może jesteś skłonny go sprzedać ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Niestety juz go nie mam [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Generalnie dawno mnie nie było..... Dzisiaj wydumałem sobie takie coś. Wystarczy wkleić filc w V-ki i można kręcić[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Przymiarki w oczekiwaniu na uchwyt i przelotki [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wstaw ten swoj sprzet tez tutaj http://jerkbait.pl/topic/101259-nasz-warsztat-rb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wojtku co to za projekcik,może jakaś extremka sandaczowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 To jest efekt tzw. zaćmienia umysłu. Extremka wraca do fabrycznego zbrojenia pod multiplikator, z zesłania spinningowego. Następny w kolejce będzie cast na 5S68MXF-B opisany fabrycznie w spinningu 12 lb a w cast jako 14 lb. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tak się zastanawiam od kilku dni po co ci te wkręty (czarne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tymczasowe rozwiązanie do mocowania frotek do włosów, które służą do blokowania blanku w uchwytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Uchwyt kołowrotka wklejony. Jutro rozmieszczenie przelotek i zaczynam omotkować. Tak prezentuje się z 103XSL[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Stycznia 2019 przez WojtekCIN 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zaczyna się dziać! Insert bez insertu [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 hej Wojtek czemu takie rysy zostawiasz przy zaczepie przynęt , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Pod lakierem znikną. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Inny kolor niż kolor lakieru blanku. Będzie widać na 100%, oczywiście z bliska. Coś ci to skrobanie za brutalnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W zasadzie żaden problem bo można dłuższą omotkę dać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi