WojtekCIN Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 8-10 cm to przy kiju trociowym i to nie zawsze [emoji41] a nie do okoniowej wykałaczki [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Może i to śmieszne, ale mi pasuje. Bo trzymam rękę na foregrip'ie, a palec wskazujący na blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie twierdzę że to śmieszne, po prostu przy tym kiju takie rozwiazanie wydaje mi się być mało ergonomicznym. Max co chcę zrobić to gripy o długości 4 cm no i rear może z 6-8 cm. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Co to za klej ?Pytam bo czegoś takiego nie widziałemProdukcja ZSRR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 To nasza rodzima produkcja, cale 12 złotych w Brico. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Co to za klej ?Pytam bo czegoś takiego nie widziałemProdukcja ZSRR ?Technicoll bodaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Przymiarki [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ladna kompozycja Moze warto byloby jeszcze troche podtoczyc korek na fore i back? Pomysl tez nad przycieciem gwintu w uchwycie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zastanawiam się nad zrobieniem wgłębienia w środku back.... Czekam na pierścienie Alu z BRC więc na razie nic nie będę kombinować. Dps do podcięcia pewnie pójdzie [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Bede mega nudny... jeszcze bym przycienil troche te elementy, pod taki bardziej 'sportowy' charakter Szczegolnie fore 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To wyglada troszke jak moja pierwsza wedka, sprawa korka byla identyczna-zerknij Wojtku w moj watek i zobaczysz, ze po odchudzeniu korka na fore dookola uchwytu i podtoczeniu back pod szerokosc nakretki w uchwycie, kij optycznie wiele zyskuje; jest bardziej, jak Pawel juz mowil, sportowo, smuklej, schludniej.. Sprobuj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Fore jest wyznacznikiem wszystkiego - miejsce styku z przodem dps wyznacza zarazem średnicę którą kończy się rear i zaczyna back. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Fore jest wyznacznikiem wszystkiego - miejsce styku z przodem dps wyznacza zarazem średnicę którą kończy się rear i zaczyna back. A wcale nie prawda. Zerknij chociażby tutaj Powodzenia życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Podtoczyłem i wyszło tak [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Chłopaki podpowiedzcie mi jeszcze czy lepiej to ustrojstwo zbroić po twardej czy miękkiej stronie kręgosłupa? Zbrojenie w minimy match od 16m-8m -5m- 4l -4l- 3x3l i micro top Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zalezy co chcesz osiagnac? Dwie inne wedki wyjda http://jerkbait.pl/topic/11415-po-jakiej-stronie-przelotki-w-spiningu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Blank to S871-2. Cel : okoń na gumy, obrotówki i woblerki ale rownież i kleń z łódki ( czasem smużak). Twarda strona- lepsze ładowanie przy wyrzucie. Miękka- szybsze zacięcie. Chociaż, czy przy tym blanku ma to jakieś znaczenie? Chyba uzbroję po twardej i tyle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 "Twarda strona- lepsze ładowanie przy wyrzucie. Miękka- szybsze zacięcie. Chociaż, czy przy tym blanku ma to jakieś znaczenie? Chyba uzbroję po twardej i tyle." Ja to chyba inaczej widzę. Szybsze zacięcie ale i wiecej "spadów" to po "twardszej stronie" a lepszy wyrzut zbrojenie na "miększej", tak jak w muchówkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Hmmmm.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ogólnie bardzo fajny projekcik rzekł bym dość ascetyczny ale taki miał być w zamyśle projektanta , i pytanko jak zakończysz butt ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na zakończenie butt mam łuskę po 9x19 para[emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Widzę następny piękny projekt jesli chcesz mam 7,62 × 54 mm R. Mosin–Nagant .Mogę odciąć na tokarce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To podrzucę ci ten 9x19 celem obcięcia zbędnej części [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi