kuba67810 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Kijki tak jak ma być bez przepychu a funkcjonalnie i możliwie jak najlżej. Tak trzymaj!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Takie pytanie...czy ma ostatnich zdjęciach to juz docelowa długość rękojeści?Mialem ten blank i powiem tak,"on" lubi krótkie,bo dolnik calkiem całkiem głęboko pracuje i szkoda odejmować centymetry z fajnej "powierzchni" roboczej. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Paavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Nie, na razie to przymiarki, zobaczę jeszcze co i jak [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wojtek den dps to 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Tak to 16, ale jeszcze myślę czy by Skss nie dać zamiast [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dps 16 jak dla mnie to pomyłka cieniutki i rekojesc wyglada jak bat na konia .ja bym na twoim miejscu wymienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 kolega @filser dobrze radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 S871-2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Trzeba było ją wsadzić głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A mnie sie podoba Bardzo ladny kijek sie szykuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 W zasadzie to jest juz gotowy do akcji. Łuska została przycięta na tokarce i wypolerowana, wchodzi na wcisk i kryza opiera się idealnie na koreczku. Ten kijek zostawiłem bez podpisu- może kiedyś jak mnie najdzie to dołożę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 SJ 843-2 w pełnej rękojeści[emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zrobiłem taki fajny myk pod tytułem dość długiej omotki przed front gripem, na to poszła 1 warstwa Lamara HB, potem napis, szachownica i 2 warstwa lakieru. Super efekt, omotka pod napisem pięknie wygląda i jest fajnie pogrubiona w stosunku do blanku. Bardzo efektowne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Bardzo fajnie to wygląda Ładny również opis Ci wyszedł - gdybyś się nie przyznał (i nie wczytując się co jest napisane), to pomyślałbym, że to naklejka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dziękuję za miłe słowa Jacku, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Z nowym sezonem lekki tuning ST Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nowy projekt, nowe doswiadczenia Im wiecej. tym lepiej wychodzi Jaki nastepny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 To był projekt z zeszłego roku, po prostu mnie naszło i przewinąłem [emoji3] a w planach jeszcze P843-2 na jeziorko [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Chłopaki, potrzeba się pojawiła. Jaki blank na wieczornego sandacza z brzegu połączonego z boleniem? Chodzi mi o woblery, czasami gumki. Długość 8.6 stopy max 9 stóp. Jakie zbrojenie? Może Alconite K? Będę wdzięczny za podpowiedzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) MHX ST1083F??? Myślę że by ogarnął na spokojnie, też zależy na jak duże przynęty chcesz łowić. Ten blank tak max maxa jak rzucam na stojącej wodzie to 20 g + cannibal 4" Edytowane 21 Maja 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 XST1025F, jeśli nie za mocny. Świetnie chodzi pod NGC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Chłopaki, potrzebny cast na sandacza. Warunek- musi ogarnąć 50g plus guma, być w dwuskładzie i max 7 stóp. Czy MB844-2 będzie dobrym wyborem? Mam jeszcze problem z doborem przelotek, a chciałbym alconite. Możecie mi podpowiedzieć jaki rozmiar i ile przelotek wrzucić? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja sie na tym nie znam. Cast to nie moja baja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Co do setu przelotek do takiej armatki to spokojnie wystarczy set 9 +top w układzie 10KW-6KW-5KB-4,5KB-5x 4,5KT +Top 4,5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi