trout master Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Brokat ładnie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Bardzo ładnie. Co to za nić na tipecie ta złota ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dziekuję koledzy. Brokat rzecz prosta do zrobienia, po wymieszaniu lakieru w kubeczku dosypujemy brokatu i mieszamy raz jeszcze. 0 problemów z rozprowadzeniem, faktura po wyschnięciu gładka. Nić to ProWrap goldenrod metallic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Daj cale zdjecie tej wedeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Odrazu lepiej Fajny patyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Hehe dzięki, mam nadzieję że córa będzie zachwycona[emoji41] bo zawsze gdy szykuję się do wyjścia na ryby to buszuje w moim sprzęcie, ostatnio musiałem jej dać kilka nieuzbrojonych ripperów do zabawy to nawet z nimi śpi w łożku, normalnie kosmos[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeszcze jakas zawodniczke albo guida w domu wyhodujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Mam taką nadzieję[emoji41] tymczasem wczoraj złożyłem zamowienie w BRC na komponenty pod drugi patyk sandaczowy do kompletu. Z racji tego, że łowię głównie w Wiśle i potrzebowałem czegoś pod nieco lżejsze przynęty, wybór padł na SJ 843-2. Chciałbym tu podziękować koledze Hubertowi za cenne wskazówki. Zbrojenie Fuji Alconite 30-16-10-8L-7-6-6-6 plus fst sic 6. Dps 18 black, rękojeść dzielona korek burnt palony plus wstawki z połówek korkogumy. Nić ProWrap red copper plus wstawki z gunsmoke metallic i goldenrod [emoji41] I będę testować inny lakier - Lamar HB Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Grudnia 2015 przez WojtekCIN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mam taką nadzieję[emoji41] tymczasem wczoraj złożyłem zamowienie w BRC na komponenty pod drugi patyk sandaczowy do kompletu. Z racji tego, że łowię głównie w Wiśle i potrzebowałem czegoś pod nieco lżejsze przynęty, wybór padł na SJ 843-2. Chciałbym tu podziękować koledze Hubertowi za cenne wskazówki. Zbrojenie Fuji Alconite 30-16-10-8L-7-6-6-6 plus fst sic 6. Dps 18 black, rękojeść dzielona korek burnt palony plus wstawki z połówek korkogumy. Nić ProWrap red copper plus wstawki z gunsmoke metallic i goldenrod [emoji41] I będę testować inny lakier - Lamar HB Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkspokojnie możesz ta 30 na 25 zmienić, a z drugiej strony to przy tym blanku krzywdy nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zostanę przy 30- fajnie wygląda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Hehe dzięki, mam nadzieję że córa będzie zachwycona[emoji41] bo zawsze gdy szykuję się do wyjścia na ryby to buszuje w moim sprzęcie, ostatnio musiałem jej dać kilka nieuzbrojonych ripperów do zabawy to nawet z nimi śpi w łożku, normalnie kosmos[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkHej,Wojtek to widze że nie tylko ja mam wspólnika do swoich zabawek moja córka( 4) lat nauczyła się już jako tako spinnem posługiwać, tzn rzuca i zwija, jak się coś poplącze tata pomóż . kijek fajny ,moja śmiga Germiną. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mam taką nadzieję[emoji41] tymczasem wczoraj złożyłem zamowienie w BRC na komponenty pod drugi patyk sandaczowy do kompletu. Z racji tego, że łowię głównie w Wiśle i potrzebowałem czegoś pod nieco lżejsze przynęty, wybór padł na SJ 843-2. Chciałbym tu podziękować koledze Hubertowi za cenne wskazówki. Zbrojenie Fuji Alconite 30-16-10-8L-7-6-6-6 plus fst sic 6. Dps 18 black, rękojeść dzielona korek burnt palony plus wstawki z połówek korkogumy. Nić ProWrap red copper plus wstawki z gunsmoke metallic i goldenrod [emoji41] I będę testować inny lakier - Lamar HB Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLamar HB jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 No właśnie- do tej pory lakierowałem FC Lite. Jest się czego bać? Procedura mieszania taka sama? Tez trzeba kilka minut odczekać po wylaniu na folie Alu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Lakier bardzo fajny, nieskomplikowany w użyciutylko lakierować trzeba w odpowiednio "ciepłym" otoczeniu, ja ostatnio za mało podgrzałem w pracowni i trzeba było sie spieszyć, bo szybko tężeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Rozumiem, czyli ciepły pokój plus podgrzanie buteleczek pod lampą przed mieszaniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Rozumiem, czyli ciepły pokój plus podgrzanie buteleczek pod lampą przed mieszaniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie podgrzewam calej buteleczki, tylko juz odmierzone skladniki w czasie mieszania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Rozumiem, czyli ciepły pokój plus podgrzanie buteleczek pod lampą przed mieszaniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkz tym podgrzewaniem to nie przesadzaj, temperatura pokojowa 21C i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Chłopaki, możecie mi zaproponować jakis budżetowy blank na okonie? Ale taki żeby fajnie szczytowo pracował a pod takim okoniem 25-30 cm giął się po jajka? [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jeśli ma być szybko i się wyginać w ''koło'' pod 30-kami to budżetowo to takich ''cudów ni ma''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 FX601-1 gnie się pod 30 po jajka. Gorzej tylko ze szczytówką, przy podbiciu 5 gr ołowiu pracuje na jakiś 30 cm.Ale moim zdaniem bardzo fajny blank za niewiele ponad 200 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tak tylko to 1s... a ja szukam 2. Co myślicie o S842-2 z MHX? Ew inne propozycje do 300? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Za niewiele ponad 300 masz fx 601-2, przyjemny blank w dwuch kawalkach do +-5g z dwucalowa guma; ten mhx bedzie od niego mocniejszy, uciagnie dwa razy tyle. Wszystko zalezy od tego jak chcesz go uzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Hmmm, główne łowisko Wisła, Drwęca czasami jakieś jeziorko - długość max 2.20 bo to ma być kompromis miedzy brzegiem a łódką, przynęty to gumy od małych kopytek po smukłe max 3-4 cale plus główka max 6 g, do tego obrotówki 0 i 1 - myśle ze ten MHX bedzie chyba jednak odpowiedniejszy, co sądzicie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 W oczekiwaniu na paczkę z BRC stałem się, dzięki uprzejmości mojego serdecznego przyjaciela i jednocześnie kompana "po kiju", właścicielem takiej oto masziny[emoji41]. Prawda że zdolny chłopak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi