piotr zamiara Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Mam plany na ten sezon, połowić w Solinie... Ale to strasznie wielki i głęboki akwen... Ma ktoś mapę batygraficzną zbiornika? Gdzie najlepiej się zatrzymać, żeby wynająć i lokal i łódkę? Silnik swój spalinowy (2,5 hp) przywiozę ze sobą... Macie takie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witaj,jeżeli nie znajdziesz nic lepszego to można sobie powiększyc i wydrukowac interesujący Cię fragment:/www.bieszczady.net.pl/mapasolina.phpJezeli jedziesz pierwszy raz to może warto skontaktowac się z przewodnikiem (przewodnicywedkarscy.pl/)np. z Robertem Kierasem, z nim też możesz pogadac o łódce , a i kwaterę pewno poleci.Co do silników spalinowych :do zeszłego roku obowiązywał zakaz używania, nie wiem czy coś się zmieniło.ogólnie: ryba jest i to gruba, ale przez wahania poziomu wody bardzo ciężko ją zlokalizowac, bez silnika spalinowego masz bardzo ograniczony zasięg i prędkośc przemieszczania się, piękne widoki i stosunkowo mała presja.Powodzenia, Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotr zamiara
Mam plany na ten sezon, połowić w Solinie... Ale to strasznie wielki i głęboki akwen... Ma ktoś mapę batygraficzną zbiornika?
Gdzie najlepiej się zatrzymać, żeby wynająć i lokal i łódkę? Silnik swój spalinowy (2,5 hp) przywiozę ze sobą...
Macie takie doświadczenia?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi