marek_moto Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Potrzebuję rady ,porady ,problem z klejącymi się knobami ,morze koledzy mają jakiś patent.Problem pojawił się po użyciu preparacie na komary z góry dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Myć ręce albo łowić w rękawiczkach To chyba jedyne rozwiązanie i raczej nie wystawiaj materiału uchwytu korbki na długi kontakt z preparatem, bo może dojść do reakcji i uszkodzenia jego powierzchni, widziałem już coś takiego w kołowrotku Ryobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja akurat miałem nieprzyjemny incydent z repelem 100 i okularami...okulary niestety do śmieci...DEET w wysokim stężeniu rozpuszcza wszystko jak leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Zmienić na knoby z drewna stabilizowanego. Raczej nie powinno go ruszyć. Preparatu nie używać w miejscach które stykają się z elementami z tworzyw sztucznych np. okulary, knoby, uchwyty kołowrotków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja akurat miałem nieprzyjemny incydent z repelem 100 i okularami...okulary niestety do śmieci...DEET w wysokim stężeniu rozpuszcza wszystko jak leci.. Widziałem też na tym forum informację, że replent zareagował z anodyzowaną powierzchnią kołowrotka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Widziałem też na tym forum informację, że replent zareagował z anodyzowaną powierzchnią kołowrotka ...a repel 100 ma 97% DEET...nie na darmo napisałem że rozpuszcza wszystko jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Potrzebuję rady ,porady ,problem z klejącymi się knobami ,morze koledzy mają jakiś patent.Problem pojawił się po użyciu preparacie na komary z góry dziękuje .Albo po zastosowaniu środka wycierać palce, który obsługują knoby albo knoby zabezpieczyć jakimś preparatem. Nie polecam od razu lakierowania knobów... ja bym spróbował wosk pszczeli wetrzeć albo corkseala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Chcecie kupić? Mam jeden. ...klejący☺ Gaworzycie nie w tym dziale ☺ Edytowane 17 Lipca 2015 przez stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi