janigunz Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 CzescCzy do wedziska okuma Black Rock 2,75 5-25 kolowrotek Ryobi Zauber CF 4000 bedzie odpowiedni? Jaka plecionke do takiego zestawu dokupic? Taki zestaw sprawdzi sie na szczupaka/bolenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Będzie odpowiedni. Plecionka może być Mikado Nihonto Octa Braid 0,14 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janigunz Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 dzieki wielkie! to juz jestem chyba pewien zakupu, czy moze jakis inny kij w tym przedziale cenowym (ok 250) lepiej kupic? Chociaz nie ukrywam, ze okuma wizualnie bardzo mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Polecam model cięższy, czyli 7-30g. Nie jest to taka pała jak model do 35g, ale da radę już z cięższymi przynętami. To ważne zwłaszcz na rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 zaopatrz się w dobrą żyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janigunz Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ? nie rozumiem? wydaje mi sie, ze plecionka bedzie lepsza od zylki w takim zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 żyłka wybacza błędy przy holu , a moim zdaniem na bolka to nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Plecionka spokojnie może być. Ale powinieneś dostać nagrodę za stworzenie tematu z trzech najlepiej opisanych elementów na forum: Zauber , BlackRock i plecionka vs żyłka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janigunz Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 milo ze to doceniasz haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Średnie ha ha gdy codziennie widzisz nowe tematy typu kij do 300 zł pisane przez analfabetów i gówniarzy , którzy muszą napisać swoje i nie raczą zadać sobie trudu znalezienia odpowiedniego tematu.Ale każdego bawi coś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janigunz Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 kolego nie kazdego mierzymy swoja miara, temat mogl byc zamkniety po pierwszej odpowiedzi, i nikt by do tego nie wracal. podejrzewam, ze serwery by sobie jakos z tym poradzily a to wlasnie Ty odwwiezasz takie tematy i mowisz ze sa bezzsensowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Polecam Team Dragon z pierwszej serii, kiedyś używałem i byłam bardzo zadowolony, albo Robinson DiaflrxDo takiego zestawu miałem młynek Ryobi Zauber, też z pierwszej seriiTeraz jest już trzecia seria CRL, to przyzwoite młynki i śmiało można nawijać plecionkęDobrze wyregulowany hamulec i żaden boleń, ani szczupły nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi