spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Panowie zna ktoś sklep, najlepiej w Polsce w którym można nabyć akcesoria typu skrzydełka, strzemiączka itd. do budowy wiórowek? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 http://polfishing.pl/index.php?k64,elementy-blystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Dziękuję Kolego. Właśnie tego szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Panowie zna ktoś sklep, najlepiej w Polsce w którym można nabyć akcesoria typu skrzydełka, strzemiączka itd. do budowy wiórowek? Z góry dziękuję za pomoc.http://www.blystkiabc.pl/Zakładka - "Serwis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 napisz co potrzebujesz , mam trochę nadwyżek , sam też kręcę obrotówki i robię wahadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Panowie zna ktoś sklep, najlepiej w Polsce w którym można nabyć akcesoria typu skrzydełka, strzemiączka itd. do budowy wiórowek? Z góry dziękuję za pomoc.Adam pisz do esox1972.Piotrek ma fajne rzeczy, testuje jego obrotówki obecnie i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Interesują mnie skrzydełka long 8x4 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 long który nr , bo te wymiary to coś dziwne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Podepnę się pod temat. A czy zna ktoś źródło gdzie można nabyć skrzydełka "podróbki" najbardziej zbliżone kształtem i wagą do tych meppsowskich - chodzi o typ long, aglia i comet. Te z polfishing i abc są całkowicie odbiegające od tych meppsowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 W BRC cos tam bylo, na ebay jest masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 fefko ja mam takie matryce , napisz na prv jakie wielkości i modele cię interesują , mam aglia, long ,comet i nawet jakieś skrzydełko lusox , biję z mosiądzu i miedzi ,a nie jak stalowe owa firma , blacha od 0.6 do 1,2 mm zależy na jaką wodę , resztę też sobie ogarniam .Niedługo jak starczy czasu uderzę do działu budowy przynęt , bo robię obroty i wahadła(nie takie jak znane wzory) , a z wahadeł , może ktoś pomoże i we współpracy zrobię obrotówki ,mogą wyjść ciekawe skrzydła i co najważniejsze duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 fefko ja mam takie matryce , napisz na prv jakie wielkości i modele cię interesują , mam aglia, long ,comet i nawet jakieś skrzydełko lusox , biję z mosiądzu i miedzi ,a nie jak stalowe owa firma , blacha od 0.6 do 1,2 mm zależy na jaką wodę , resztę też sobie ogarniam .Niedługo jak starczy czasu uderzę do działu budowy przynęt , bo robię obroty i wahadła(nie takie jak znane wzory) , a z wahadeł , może ktoś pomoże i we współpracy zrobię obrotówki ,mogą wyjść ciekawe skrzydła i co najważniejsze duże. Duze szczupakowe wahadla tez robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 jaka długość tych wahadeł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Robisz takie 9cm+ ? To zakladaj watek i wstawiaj foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No niestety nie , ale już mnie kumple proszą ,żebym przeskalował swoje wzory w górę , bo na Szwecję chcą , więc mam plan zrobić longa ze skrzydłem 10cm (bo long 5 , 7cm śmigło , waga do 40 gram im nie wystarcza) ,pewnie zrobię też wahadła 10 i 14 cm długości .Tylko chyba , żeby tymi przynętami rzucać to już trzeba będzie pilkami morskimi łapać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi