Rafus Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Będę mógł powiedzieć cokolwiek dopiero w przyszłym tygodniu gdy wyskoczę na ryby. Aktualnie oczekuję na podbierak i kija, a bez tego ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Słusznie, daj znać jak będziesz już miał w nim rybę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakiekolwiek informacje o podbieraku będę mógł napisać dopiero w przyszły weekend. Centrumwedkarstwa.pl dało dupy i pomimo mojej rozmowy z konsultantem, a także dwóch maili, że mają błąd w opisie produktu chcieli mi wysłać model LT-58... Mało tego zwlekali z wysłaniem zamówienia, choć zapewniali mnie że zamówienie zostało już wysłane. Może to i dobrze bo trafiłby do mnie zupełnie inny produkt. Finał jest taki że złożyłem zamówienie u Głowatki jednak podbierak wyślą mi dopiero w poniedziałek bo ostatnia sztuka była wadliwa (plus dla sprzedawcy). K*** wszystko jest przeciwko mnie bym nie zdołał skompletować sprzętu przed pierwszym maja... Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 No i jak sie podbieraczek sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Niestety o LT-36 nie mogę nic powiedzieć. Żaden aktualny sklep go nie posiadał.Kupiłem model LT-58. Podbierak jest ładny. Gumka dodawana do podbieraka jest beznadziejna ponieważ mocując go do paska spodni lub pleców gumka potrafi się rozciągnąć nawet dwa i pół raza. Po powrocie z obecnych wakacji zrobię sobie specjalny system troczenia do paska ponieważ lubię mieć podbierak blisko ręki. Podbierak miał już w sobie około 50 cm bolenia oraz szczupaka. Siatka do tego typu ryb jest niestety trochę za płytka. Producent mógłby zastosować w niej dwukrotnie głębszą siatkę, byłoby w tedy idealnie. Niestety więcej ryb nie udało się złapać ponieważ pogoda była paskudna, dopatrzyłem się wady produkcyjnej na nowym kiju, a od pewnego czasu nie ma mnie w domu. Warto jednak zwrócić uwagę iż podbierak był kupowany z myślą o kleniach, dla tego też na głębokość siatki nie narzekam.Najważniejsze jest to, że podbierak jest bezpieczny dla ryb Edytowane 26 Maja 2015 przez Rafus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja wkoncu dostalem i mialem okazje uzyc juz ten oto egzemplarz. Jestem bardzo z tego podbieraka zadowolony. Gleboka siatka z gumy bezpieczna dla rybek. Plus tez, ze podbierak plywa. Jedyny minusik to lekka nadwaga. Lubie tez fakt, ze raczka jest troszke dluzsza. Ulatwia mi to w podebraniu ryby. Konstrukcja prosta, ale co z tym idzie solidna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 LT-36 ma chyba podobną głębokość siatki?Dzięki za info, połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja wkoncu dostalem i mialem okazje uzyc juz ten oto egzemplarz. Jestem bardzo z tego podbieraka zadowolony. Gleboka siatka z gumy bezpieczna dla rybek. Plus tez, ze podbierak plywa. Jedyny minusik to lekka nadwaga. Lubie tez fakt, ze raczka jest troszke dluzsza. Ulatwia mi to w podebraniu ryby. Konstrukcja prosta, ale co z tym idzie solidna. Witam. Mógłbyś zdradzić ile taki kosztuje i gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Podbierak kosztuje $39.99. Nazywa sie "EGO Small Ruber Fishing Net".Nie wiem czy w Polsce jest dostepny. Podbierak jest wykonany i zakupiony w Stanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) LT-36 posiada raczej tą samą głębokość siatki ponieważ pobieraki należą do tej samej serii Ghost. Edytowane 12 Maja 2015 przez Rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Podbierak kosztuje $39.99. Nazywa sie "EGO Small Ruber Fishing Net".Nie wiem czy w Polsce jest dostepny. Podbierak jest wykonany i zakupiony w Stanach. Ok. Dziekuje za odpowiedz. Swoją drogą fajny jest i szkoda, że u nas pewnie go nie znajdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ok. Dziekuje za odpowiedz. Swoją drogą fajny jest i szkoda, że u nas pewnie go nie znajdziemy.Szybki szuk i mamy np. na:amazon:http://www.amazon.com/Ego-Small-Rubber-Landing-Net/dp/B002Y33KYO na ebay też pewnie się znajdzie. Jest ciekawy, ale.... nie ma składanej rączki dla mnie niestety - pass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Wracając jeszcze na chwilę do sprawy pobieraka Ego. Za minus uznamy zbyt płytką siatkę gdy uda nam się złapać dużego pstrąga lub klenia. Jednak duże otwory podczas codziennego wędkowania bardzo upraszczają życie gdyż wyczepianie kotwic to czysta przyjemność. Edytowane 12 Maja 2015 przez Rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Szybki szuk i mamy np. na:amazon:http://www.amazon.com/Ego-Small-Rubber-Landing-Net/dp/B002Y33KYO na ebay też pewnie się znajdzie. Jest ciekawy, ale.... nie ma składanej rączki dla mnie niestety - passProsze. Oczywiscie podbierak mozna kupic z siatka do wyboru. Cena niestety juz troszke wyzsza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Bander i Kwinto dziekuje za podlinkowanie podbieraka.Jak widać można mieć go w różnych koncepcjach, co kto lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam, ostatnio rozglądam się za podbierakiem spiningowym będę go używał głownie łowiąc na Wiśle niestety w mojej okolicy jest ciężki dostęp do "wody" dlatego zainteresował mnie dany podbierak: Podbierak DAM Effzett Foldable Landing Net with Lockhttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/effzett-foldable-landing-net-with-lock-a48-p2335-k15225.htmlMam pytanko czy ktoś z was miał go w rekach? Jak się prezentuje? I ogólnie co o nim myślicie???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 hmmm, a może dodać post tu:http://jerkbait.pl/topic/610-wysokiej-klasy-podbierak/?hl=podbierakhttp://jerkbait.pl/topic/17645-podbierak-szczupakowy/?hl=podbierakhttp://jerkbait.pl/topic/3910-podbieraki-gumowe/?hl=podbieraki parę innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jano kolega pytał o konkretny model Tomku mam ten podbierak od ok roku. Bardzo poręczny, fajny, składany. Rączka dłuższa niż typowy pstrągowy, ale krótsza i fajnie składana rozkladana jedną reką.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Tomku mam ten podbierak od ok roku. Bardzo poręczny, fajny, składany. Rączka dłuższa niż typowy pstrągowy, ale krótsza i fajnie składana rozkladana jedną reką.... Jak z wagą, nadaje się do przypięcia do kamizelki i noszenia na plecach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No właśnie to jest problem . Kumpel sobie sprawił to cudo , wykonanie super , patent z rozkładaniem świetny , tylko ciężkie to ustrojstwo ... Gdyby nie waga to bym łyknął do brzegowych wędrówek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mi waga nie przeszkadza Na pewno nie jest to masa lekkiego z klejonego drewna pobieraka muchowego ale bez przesady... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie dokładnie o to mi chodziło Więc jestem zdecydowany i problem z wyborem podbieraka mam już z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 No i super - będzie Pan zadowolony ! Bo wykonanie naprawdę świetne, tak jak i cena . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam, ostatnio rozglądam się za podbierakiem spiningowym będę go używał głownie łowiąc na Wiśle niestety w mojej okolicy jest ciężki dostęp do "wody" dlatego zainteresował mnie dany podbierak:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/effzett-foldable-landing-net-with-lock-a48-p2335-k15225.htmlMam pytanko czy ktoś z was miał go w rekach? Jak się prezentuje? I ogólnie co o nim myślicie???Pozdrawiam Temat rozwiązany przeniosłem go więc do istniejącego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ponieważ kontynuacja wątków to na naszym portalu wartość niebywała linkuję właśnie tu, w wątku z 2006 roku Otóż na fb. mój kolega z USA zaproponował następującą konstrukcję. Czy mieliście możliwość sprawdzenia ?Co o tym sądzicie? https://www.letemswim.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi