bony20 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 je...bać ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Mam nadzieje że się chłop nie obrazi ale nie mogłem się powstrzymać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A to ja z ryba zycia i jedno jedyne zdjecie... Taki podjarany bylem ze zapomnialem wlaczyc lampe blyskowa, ostrosci nie zlapalo i nie zmierzylem ryby na szczescie zwarzylem,, bylo 9.65kg (zdjecie robil mi jedyny przechodzien bo niestety sam bylem) . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A co to za paskudztwo ? Wielkie , ale szkaradne . Murena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Raczej konger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Też myślałem w pierwszej chwili , ale ten łeb jakiś taki murenowaty czy cóś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Konger konger .Ogolnie to wielkiego fuksa mialem. Haczyk 3/0 prawie wyprostowany , zaczepil sie na skraju pyska . Gdyby zaczepil sie troche glebiej to najprawdopodobniej przetarlby zylke . Ehh, jazda z nim byla Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Piters0990 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kiepska ta twoja waga bo miał z 20 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zdjęcie idealnie pasuje do tego wątku Niestety, debilfony czasami robią co chcą a gdy chce się jak najszybciej wypuścić złowioną rybę to wtedy mamy takie kwiatki Kilka fotek jednak wyszło całkiem dobrze więc pamiątka jest. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ta fota nie jest taka zla Mam pare duzo gorszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ta fota nie jest taka zla Mam pare duzo gorszych No, no Po 6 bronku można się skalibrować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Będzie pasowało do tematu. Zdjęcie, a właściwie ryba z Wisły po której zakupiłem "outdoorową" lustrzankę. Zdjęcie robione wczesnym rankiem przed wypuszczeniem tak aby tubylce się nie zlecieli, niestety robione telefonem sony xperia, tak żałuję tej pięknej ryby bo nie wiem czy jeszcze mi się uda złowić takiego zwierza w szybkiej Wiśle a zdjęcia mam strasznie słabej jakości jak to poniżej... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Co nie zmienia faktu ze rybe piekna zlowiles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Lukas rzekł bym że co dwie głowy to nie jedna !!!!!Widać że pasujecie do siebie ,gratki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) He dzięki wielkie. On był dłuższy ode mnie, 230 cm to już nie są przelewki Edytowane 14 Września 2016 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Gdy samemu próbuje się zrobić zdjęcie, zdarzają się różne "kwiatki" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Miętus, albo molwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 hahaha ale zdziwiony Prawie jak Kermit z ulicy sezamkowaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebson Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 najlepsze fotki jak zamieszczają okazy przed domem na trawniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzon Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 12 lat mialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Fota pasuje ,zdecydowanie głupszą minę ja prezentuję, biedny szarpał się a przecież i tak wrócił do wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi