kulfon Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam potrzebuje pomocy w wyborze wędki chodzi mi o to aby kijek obsłużył małe woblerki i poradził sobie z kleniem bo praktycznie tylko je będę łowił długość to minimum 2.60m i cw. w granicach 15g. może być to zarówno klasyczny kijek jak i wklejka. myślałem nad nihonto Red cut diamond 2.70 17g albo tsubame 2.60 15g budżet na jaki mogę przeznaczyć to 150-200 pln.Żeby nie zakładać nowego tematu planuję też zakup kolowrotka w rozmiarze 1000/2000 myślałem nad ryobi zauber i mikado airspace tu też poprosze o pomoc w wyborze budżet to +/- 250 plnPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 tu masz mocny zestaw....http://allegro.pl/team-dragon-275cm-3-14g-med-fast-spro-passion-720-i5552816153.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 może i mocny aczkolwiek jestem newbie i wole kupić coś prosto ze sklepu biorąc wcześniej sprzęt do ręki i zobaczyć jak mi leży. dzięki za odpowiedź ale wolałbym aby ktoś podał mi konkretne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Może Iri Lucky'ego z drugiej ręki poszukaj. A kołowrotek może zauber lub exage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 z wędką może być problem z dostępnością u mnie a co do mlynka to miałem kupować zaubera ale teraz czytam dużo negatywnych opinii, że to już nie te zaubery co kiedyś i sam nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Kulfon łykaj ten zestaw co wkleił sandacz. Wędka pod klenie jest bardziej niż ok, przez wielu poszukiwana. Kołowrotek pewnie jeszcze z sezon pokręci później kupisz sobie coś lepszego. Do tego będziesz miał garść wobków na rozpoczęcie przygody, z tego co widzę kilka wręcz perełek. Do tego podbierak. Wskakiwać tylko w wodery i nad wodę hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi