seba2210 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 WitamOd niedawna zacząłem swoją przygodę ze struganiem Mam problem ponieważ szukam szablon do odrysowania na lipie woblerkaInteresują mnie mniejszcze woblerki coś pod pstrąga Gdyby ktoś był wstanie podrzucić jakieś szablony byłbym bardzo wdzięcznyPozdrawiam :0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 a jaki masz problem ze zrobieniem własnego szablonu np.. wyciętego w kartonie....???? odrysuj sobie na początek kształt jakiegoś gotowego woblera -potem troszke go zmodyfikuj według własnych potrzeb i bierz się do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 No bez przesady... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Bierzesz zdjęcie ryby z neta, drukujesz, wycinasz i masz szablon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jak wyżej, ale użyj fotki woblera ktory ci sie podoba... potam trzeba tylko zrobić wydruk odpowiedniej wielkości... potem obrysowujesz pisakiem po krawedziach i szlifujesz aż nie zostanie śladu po pisaku na drewnie... tu znajdziesz sporo fotek do wyboru: http://jerkbait.pl/forum/56-lurebuilding-w%C4%85tki-autorskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ależ lenistwo się rozpanoszyło no Masz coś ode mnie z dawnych czasów.Rzuty boczne championa i brobmy w kleniowych wymiarach rzeczywistych. Wystarczy wydrukować, przenieść na twardą tekturkę lub plastik i można strugać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2210 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Ależ lenistwo się rozpanoszyło no Masz coś ode mnie z dawnych czasów.Rzuty boczne championa i brobmy w kleniowych wymiarach rzeczywistych. Wystarczy wydrukować, przenieść na twardą tekturkę lub plastik i można strugać ! Nie lenistwoZrobiłem kilka woblerków i wyszły KANCIASTEDzięki wielkie za te szablony bardzo bardzo mi pomogłeś Edytowane 21 Lipca 2015 przez seba2210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wyszły Ci kanciaste zapewne nie z powodu złego szablonu tylko jeszcze braku wprawy. Nie od razu Kraków zbudowali. Ćwicz dużo i czytaj informacje które sa na forum zawarte - chyba wszystko już zostało napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Poszukaj w wątku kolegi @joker materiału pod tytułem "kod linii" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi