broch Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 WitamCzy ktoś podpowie gdzie można kupić podwójną korbke do tego modelu ewentualnie od jakiego modelu można podebrać.Z góry dzięki za odzewPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 zapytaj tutaj:http://jerkbait.pl/topic/22205-szpula-twin-power-sw-4000xg-380-z%C5%82-wyprzeda%C5%BC-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-szpule-do-vanquish-twin-powercena-125-z%C5%82-plecionki-duel-x8-hardcore/page-118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Moja pochodzi z exega fb starszej generacji i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Czyli jak dobrze rozumiem korba podejdzie od innych nawet starszych modeli.Jeśli tak to jak ktoś w rozsądnych pieniądzach ma takową to jestem zainteresowany.Jeśli źle myśle niech mnie ktoś poprawi.Nadawać się beędzie od Catany,exage,nexave,aernos,rarenium ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Czyli jak dobrze rozumiem korba podejdzie od innych nawet starszych modeli.Jeśli tak to jak ktoś w rozsądnych pieniądzach ma takową to jestem zainteresowany.Jeśli źle myśle niech mnie ktoś poprawi.Nadawać się beędzie od Catany,exage,nexave,aernos,rarenium ... ?Nie podejdą te korbki o których Kolega pisze (w Rarenium są tylko pojedyncze korbki). W Stradic'u 2500FJ jest korbka wkręcana w koło napędowe, a nie na czworokącie.Jeśli Kolega ma na wymianę korbkę pojedynczą w idealnym stanie, to mogę zaproponować na wymianę podwójną ze Stradic'a 2500 FD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie podejdą te korbki o których Kolega pisze (w Rarenium są tylko pojedyncze korbki). W Stradic'u 2500FJ jest korbka wkręcana w koło napędowe, a nie na czworokącie. Jeśli Kolega ma na wymianę korbkę pojedynczą w idealnym stanie, to mogę zaproponować na wymianę podwójną ze Stradic'a 2500 FD.I tu jest problem bo chce mieć dwieNie wiem czy przyzwyczaje się do podwójnej ale podoba mi się wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi