Skocz do zawartości

Jak łowić duże ryby?

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj macie receptę:

http://101rad.pl/artykuly/giant-fish-aroma-o/

Nigdy w życiu tego nie kupię. Można ze śmiechu pęknać czytając te ustawione opinie.

http://centrumpromocyjne.pl/zdrowie/giant-fish-aroma/

Tutaj jeszcze lepiej. Jest szczupak 22 kg i karp 30 kg.

I ten dopisek na dole: " PS. Przypominam Ci, że promocja kończy się dzisiaj."

Oczywiście nigdzie nie ma daty... . 

Edytowane przez godski
  • Like 1

Godski...

gdzie znajdujesz takie czorty :o

niesamowite :D

Pan Marian Kraśnik:

„Zamówiłem atraktor Giant Fish Aroma i zadziałał już podczas pierwszego połowu. Za drugim razem udało mi się złowić pięknego, 7-mio kilowego pstrąga. Działa rewelacyjnie w każdych warunkach.. Nie zmieniłem techniki a ryby brały jak szalone regularnie! Jestem zachwycony”

Marian Krasnik krolem galaktyki :D

Może ściępę zrobimy i wypróbujemy ? . Mam nawet pomysł na łowcę okazów. Guzu - bierz się za sumy z Ebro. Tylko skorupę na dwa razy większą zmień bo takie 4-metrowce to nie przelewki.

Blagam Cie :)

Ja kondycyjnie bym nie wyrobil .

Tu potrzeba nie lada GOLIATA  a conajmniej MOCARZA ! ;)

• Like 3

w pierwszym linku i drugim jest coś nie tak....

Ta strona internetowa znajduje się na liście witryn potencjalnie niepożądanych.  Pokaż URL

Ta strona internetowa znajduje się na liście witryn o niepewnej reputacji lub potencjalnie niepożądanych

90 sek na google i okaże się, że ów sprzedawcy nie celują tylko w wędkarzy. Sprzedają inne rewelacyjne metody nie tylko w wędkarstwie :ph34r:

Sprzedawcą i administratorem danych osobowych jest spółka AFS Ltd., BP 1156 303 Place Pangahari Mutsamudu, Anjouan, Związek Komorów

Fajny adres B)

Pozdr

M

• Like 2

Hehe dobre :) a może ten preparat działa w ten sposób że ryby rosną z minuty na minutę? "Po kilku godzinach zauważysz, że okazy, które wyciągasz z wody są większe, niż do tej pory. Będzie tak za każdym razem, kiedy pójdziesz na ryby. Po trzech wyprawach łowione przez Ciebie ryby będą jakieś dwa razy większe, niż do tej pory."  :lol: 

• Like 1

Hehe dobre :) a może ten preparat działa w ten sposób że ryby rosną z minuty na minutę? "Po kilku godzinach zauważysz, że okazy, które wyciągasz z wody są większe, niż do tej pory. Będzie tak za każdym razem, kiedy pójdziesz na ryby. Po trzech wyprawach łowione przez Ciebie ryby będą jakieś dwa razy większe, niż do tej pory." :lol:

Czyli pospolite C2H5OH.

Po co przepłacać!? :)

Edytowane przez PLECIONA
  • Like 2

Chce wierzyć w to, ze nie wierze by ktos to kupil :)

Niestety jest sporo ludzi podatnych na tego typu przekręty i utopi na tym kasę  :wacko: 

Dla tych, którzy się wachają dodam, że te informacje, że ktoś kupił ten produkt w ostatnich kilku minutach czy sekundach to nic innego niż skryp, który losowo wybiera imię czy też miasto i wyświetla nam te informacje. Chłopaki się nie postarali i treść tego skryptu można zobaczyć klikając prawym przyciskiem na stronie i po kliknięciu w "Pokaż źródło strony" zobaczymy to czarno na białym. Nie trzeba być tu programistą żeby zobaczyć przekręt heh :ph34r:

Pozdr

M

A może to się pije ?... i ryby wydają się większe ???

droższy zastępca wódki :D

Kiedyś w programie telewizyjnym było coś takiego jak "getzem"

Smarowało się tym przynety naturalne, zwierzęce.A jego "skuteczność" udowodnili zdjęcie z około 100 szt ryb zapewnie juz zabitych ...

Oczywiście kosztował coś 80zl za kilkanaście ml...

Godski...

gdzie znajdujesz takie czorty :o

niesamowite :D

Pan Marian Kraśnik:

„Zamówiłem atraktor Giant Fish Aroma i zadziałał już podczas pierwszego połowu. Za drugim razem udało mi się złowić pięknego, 7-mio kilowego pstrąga. Działa rewelacyjnie w każdych warunkach.. Nie zmieniłem techniki a ryby brały jak szalone regularnie! Jestem zachwycony”

Marian Krasnik krolem galaktyki :D

Jestem z Kraśnika i o takim pstrągu jeszcze nie słyszałem :D , pan Marian to musi być gość ,że takie ryby łowi . Trochę mi teraz wstyd.

• Like 2

Tutaj macie receptę:

http://101rad.pl/artykuly/giant-fish-aroma-o/

Nigdy w życiu tego nie kupię. Można ze śmiechu pęknać czytając te ustawione opinie.

http://centrumpromocyjne.pl/zdrowie/giant-fish-aroma/

Tutaj jeszcze lepiej. Jest szczupak 22 kg i karp 30 kg.

I ten dopisek na dole: " PS. Przypominam Ci, że promocja kończy się dzisiaj."

Oczywiście nigdzie nie ma daty... . 

Drugi link z wirusem, jeżeli nie musicie to nie otwierajcie !!!