zetika16 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tak.... pierdolca jak sobie uswiadomisz co zrobiłeś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Neonka z akwarium o wadze 500gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No i nie wolno tego trzymać blisko akwarium bo ryby wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Mój wpis o żółwiach ninja ze studzienki kanalizacyjnej zniknął,ale ponad godzinę spokojnie był,więc można próbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zobaczymy ile mój się utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zobaczymy ile mój się utrzyma Gdzie wy te wpisy wrzucacie? Zaglądam do linka z pierwszego postu a tam nic nowego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 nowe wpisy są na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 "Ok, zamówiłem. Dam tutaj niedługo informację jak z efektami." Powyższy jest ostatni i wisi tam już długo. Nic obrazoburczego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Mój jest pod nim "Ci którzy się na to skuszą, wpierw powinni zakupić specjalny specyfik na rozrost szarych komórek, jak coś to mam takie cudo. W promocji jedyne 999zł, oszczędzasz aż 499zł ale pośpieszcie się bo promocja trwa tylko do dzisiaj. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Co ciekawe,ja na samym dole widzę mój wpis z wczoraj o żółwiach,którego przez jakiś czas nie było,innych nie widzę,ciekawe,na czym to polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 ja wpisałem: U mnie sie sprawdziło i to świetnie! Polecam! Zacząłem łowić prawdziwe okazy! Za pierwszym razem złowiłem 3 cierniki po 1,5kg każdy! Za drugim 2 cierniki po 1,7kg i dwie ukleje po 2,5kg! Szok to naprawdę działa! Najlepsze że wczoraj złowiłem kiełbia wielkości brzany! A znajomy który łowi z tym super specyfikiem juz dwa miesiące musi przeczepiać się do łodzi bo po 10 wyjeździe na ryby mało co a gigantyczna słonecznica wciągnęłaby go do wody! Polecam! Jeszcze go widzę, ale pewnie jest tak ustawione żeby nikt inny nie widział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Co ciekawe,ja na samym dole widzę mój wpis z wczoraj o żółwiach,którego przez jakiś czas nie było,innych nie widzę,ciekawe,na czym to polega? a ja znowu nie widzę Twojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja swój widzę na samym dole o płotkach 7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja swój widzę na samym dole o płotkach 7 kg Ja za to widzę tylko swój. Powiedz gdzie te płotki łowisz to oleje bolenie i szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Czyli każdy widzi swoje,wpisy,ale,inni ich nie widzą-sprytnie to wykombinowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Hehe ,swojego już nie widzę wpisu, ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja za to widzę tylko swój. Powiedz gdzie te płotki łowisz to oleje bolenie i szczupaki Kup ten szpej to zobaczysz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ok, biere póki promocja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) pośpiesz się bo dzisiaj się kończy editcena już spadła do 87 zł Edytowane 24 Lipca 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Kurde, szybcy są, napisałem jeden komentarz, nie przetrwał nawet minuty, teraz napisałem drugi i dla uwiecznienia zrobiłem zrzut ekranu, pewnie będzie jeszcze szybciej usunięty. Edytowane 24 Lipca 2015 przez mnietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ciekawie to zrobili że niewygodne posty widzi tylko autor. Trzeba w nocy próbować jak śpią. Tylko jaka to strefa czasowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panie i Panowie,Niestety to dosyć przykre dla Nas. Widać,że Nas wędkarzy uważa się za idiotów i kretynów,którzy za dziesiąt złotych uwierzą w cud-miód panaceum na tzw. bezrybie PZW.Pozostaje tylko współczuć ludziom,którzy uwierzyli w ten marketingowy bełkot jak i opinie zdjęte z sufitu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panie i Panowie,Niestety to dosyć przykre dla Nas. Widać,że Nas wędkarzy uważa się za idiotów i kretynów,którzy za dziesiąt złotych uwierzą w cud-miód panaceum na tzw. bezrybie PZW.Pozostaje tylko współczuć ludziom,którzy uwierzyli w ten marketingowy bełkot jak i opinie zdjęte z sufitu itp. Nie tylko Nas uważa się za idiotów. Spójrz na łysych, kulturystów czy tych z małymi penisami. Dla nich też jest tego typu oferta i zawsze ktoś się złapie na haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek123 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Oszustwo !!! . Po pierwsze nie działa ten atraktor , po drugie z tym zwrotem pieniędzy za produkt , jeśli jesteś niezadowolony to też lipa , klikasz ,że zamawiasz 1 szt , za chwilę dzwoni sprzedawca wciska Ci jeszcze jeden płatny i jeszcze jeden gratis i gwaranćję zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia , Ty kupujesz bo myślisz , że nie ma ryzyka , razem 468zł . Potem okazuje się , że to nie działa - odsyłasz a oni Ci zwracają 237 zł , a czemu nie całość ??? Bo kliknąłeś , że zamawiasz jeden produkt a to , że kupiłeś trzy to oni nie wiedzą o czym rozmawiałeś ze sprzedawcą i bazują na tym , że klikńąłeś na 1 prod. i za to zwracają szmal . Czyli kupujesz coś o wartości 10 zł ( woda , farbka i aromat ) z kupę kasy , nawet jak zwrócą za część , to i tak mają 100 000 % zysku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 W tych czasach tak sie teraz robi biznes. Kto tak nie robi to ledwo wiaze koniec z koncem wiem bo mam biznes a kto oszukuje pieknie wychodzi na swoim i jak widac z pomonieciem organow podatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi