Pleciona Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Godski doszedłeś na sam koniec internetu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Drugi link z wirusem, jeżeli nie musicie to nie otwierajcie !!!Nie ma wirusa. Norton by wyłapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nie ma wirusa. Norton by wyłapał. ESET też nie wykrył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Biorę i jadę na Zegrze ,prawda wyjdzie na jaw i okaże się jakie tam sztuki pływają .Tylko ta promocja, ona jeszcze obowiązuje.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Biorę i jadę na Zegrze ,prawda wyjdzie na jaw i okaże się jakie tam sztuki pływają .Tylko ta promocja, ona jeszcze obowiązuje.? Tak, ale tylko dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Chłopaki wysłałem linka znajomemu w celu sprawdzenia jego podatności na takie kity, i co? Zapytał czy bierzemy po sztuce czy może jedna na spole a więcej domówimy na jesień jak się sprawdzi... Tak więc Guzu masz tutaj dowód, że naiwność ludzka nie ma granic. Chłopaki sprzedają też preparat na mega erekcję, bierzemy? Hahaha PozdrM Edit: Ten drugi jest tez w promocji! Edytowane 22 Lipca 2015 przez Melanzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Chłopaki wysłałem linka znajomemu w celu sprawdzenia jego podatności na takie kity, i co? Zapytał czy bierzemy po sztuce czy może jedna na spole a więcej domówimy na jesień jak się sprawdzi... Tak więc Guzu masz tutaj dowód, że naiwność ludzka nie ma granic. Chłopaki sprzedają też preparat na mega erekcję, bierzemy? Hahaha PozdrM Edit: Ten drugi jest tez w promocji! Mogles nie pisac tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mogles nie pisac tego Duże ryby łowisz...czyżby więc zainteresował Cię ten drugi specyfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Duże ryby łowisz...czyżby więc zainteresował Cię ten drugi specyfik? Kiedys kilka sporych zlowilem.Ostatnio lowie same male lub niewielkie. Takze specyfik jak najbardziej bylby wskazany Ale jeszcze ten sezon przewalcze bez dopingu . Taki bede 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Może ten specyfik działa tak na ludzi a nie na ryby i widzą wszystko x2. Zamiast na miarce łowca widzieć 40 cm i 2 kg, to widzi 80 i 4 kg. I stąd te ryby takie wielkie. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Nie ma wirusa. Norton by wyłapał.Strasznie dziurawy tu powiększenie http://images68.fotosik.pl/1062/d6e99223bbfc0a40.jpg Edytowane 22 Lipca 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja kupuję!Spryskam nim "mojego" kłusola-może go ryby wp.....lą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Gruby interes ukręcili, nie ma co. Jeden mega preparat na wszystko, ryby, odchudzanie, sex... Mają Łeb, a frajerów nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Strasznie dziurawy tu powiększenie http://images68.fotosik.pl/1062/d6e99223bbfc0a40.jpgTo nic nie znaczy. Niektóre tańsze lub darmowe programy stawiają fałszywe alarmy. Przez wiele lat uzywam Nortona i nic się nie przyplątało. A często zaglądam w różne ciemne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja mam pewna teorie, w tym preparacie sa jakies narkotyki i sam lowiacy podczas spryskiwania sie tego nawacha, juz po godzinie lowi wiecej i wiekszych ryb. czasem zdazaja sie nawet gatunki dotad nie spotykane xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A jest koncentrat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No cóż, już w zamierzchłych czasach sprzedawano gawiedzi mikstury na wszystko. Świat poszedł do przodu a gawiedź jaka była, taka jest. Jest popyt to jest i podaż albo jest podaż, bo jest popyt. Do odważnych świat należy i pecunia non olet, więc może nie trzeba się ograniczać tylko do wędkarzy ale wystartować z czymś i na ryby, odciski, wabiącym płeć piękną, reumatyzm i inne choroby, itp., itd. Biorąc pod uwagę ogół człowieczeństwa, trochę kasy jest do zarobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) A jest koncentrat?Tak..... Z buraka ....Dla buraka HehehKtóry się na to natnie Edytowane 23 Lipca 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Haha: "U mnie wszystko działało bez zarzutu. Na razie wziąłem to na dwa wyjazdy i już za drugim razem złapałem 3 wegorze po 5 kilo każdy." Zauważyłem że odświeżają też daty komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Może zrobimy zrzutę i kupimy dla Widernego i Lucia....może wtedy połowią.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A co u Wiadernego... Ocalił spisek na YouTube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Napisałem tam stosowny komentarz, utrzymał sie przez jakieś 40sekund Swoją drogą http://forum.gazeta.pl/forum/w,1137,132762090,135169937,Re_Poszukuje_osoby_oszukane_przez_Massive_Dynami.htmlMój jak na razie się utrzymuje,może ironii nie skapnęli? Edytowane 23 Lipca 2015 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Moje komentarze o uklejkach po 2 kg kasują po minucie......pewnie wydawały im się za bardzo realne w stosunku do reszty wypowiedzi, a może powinienem dodać że po 5kg Zróbmy akcję i niech każdy wpisze w komentarzu, że łowi teraz ukleje po 2 kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Moje komentarze o uklejkach po 2 kg kasują po minucie......pewnie wydawały im się za bardzo realne w stosunku do reszty wypowiedzi, a może powinienem dodać że po 5kg Zróbmy akcję i niech każdy wpisze w komentarzu, że łowi teraz ukleje po 2 kg OK ja juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Myslicie ze z tym preparatem da sie cos zlowic w domu? Powiedzmy w misce? xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi