Skocz do zawartości

Jak łowić duże ryby?

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki wysłałem linka znajomemu w celu sprawdzenia jego podatności na takie kity, i co? Zapytał czy bierzemy po sztuce czy może jedna na spole a więcej domówimy na jesień jak się sprawdzi...

Tak więc Guzu masz tutaj dowód, że naiwność ludzka nie ma granic.

Chłopaki sprzedają też preparat na mega erekcję, bierzemy? Hahaha

Pozdr

M

Edit: Ten drugi jest tez w promocji!

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 1

Chłopaki wysłałem linka znajomemu w celu sprawdzenia jego podatności na takie kity, i co? Zapytał czy bierzemy po sztuce czy może jedna na spole a więcej domówimy na jesień jak się sprawdzi...

Tak więc Guzu masz tutaj dowód, że naiwność ludzka nie ma granic.

Chłopaki sprzedają też preparat na mega erekcję, bierzemy? Hahaha

Pozdr

M

Edit: Ten drugi jest tez w promocji!

Mogles nie pisac tego :(

Strasznie dziurawy :D

d6e99223bbfc0a40med.jpg

tu powiększenie http://images68.fotosik.pl/1062/d6e99223bbfc0a40.jpg

To nic nie znaczy. Niektóre tańsze lub darmowe programy stawiają fałszywe alarmy. Przez wiele lat uzywam Nortona i nic się nie przyplątało. 

A często zaglądam w różne ciemne miejsca.

No cóż, już w zamierzchłych czasach sprzedawano gawiedzi mikstury na wszystko. Świat poszedł do przodu a gawiedź jaka była, taka jest. Jest popyt to jest i podaż albo jest podaż, bo jest popyt. Do odważnych świat należy i pecunia non olet, więc może nie trzeba się ograniczać tylko do wędkarzy ale wystartować z czymś i na ryby, odciski, wabiącym płeć piękną, reumatyzm i inne choroby, itp., itd. Biorąc pod uwagę ogół człowieczeństwa, trochę kasy jest do zarobienia.

• Like 1

Napisałem tam stosowny komentarz, utrzymał sie przez jakieś 40sekund :)

Swoją drogą http://forum.gazeta.pl/forum/w,1137,132762090,135169937,Re_Poszukuje_osoby_oszukane_przez_Massive_Dynami.html

Mój jak na razie się utrzymuje,może ironii nie skapnęli? :D

Edytowane przez CM Punk

Moje komentarze o uklejkach po 2 kg kasują po minucie......pewnie wydawały im się za bardzo realne w stosunku do reszty wypowiedzi, a może powinienem dodać że po 5kg :ph34r:

Zróbmy akcję i niech każdy wpisze w komentarzu, że łowi teraz ukleje po 2 kg :ph34r:

• Like 1

Moje komentarze o uklejkach po 2 kg kasują po minucie......pewnie wydawały im się za bardzo realne w stosunku do reszty wypowiedzi, a może powinienem dodać że po 5kg :ph34r:

Zróbmy akcję i niech każdy wpisze w komentarzu, że łowi teraz ukleje po 2 kg :ph34r:

OK ja juz...