DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tam mialem na mysli Zdzislawa Czekale Ale faktycznie, w jego wykonaniu byl spinning nie muchowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj powstał foregrip Odziany w skórę w ząbek czesaną Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Alek_Art. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ciekawy projekt.Jak z impregnacją ew suszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Moim skromnym zdaniem, jak przy butach - nic więcej nie potrzeba, jak dobry kremik bezbarwny od czasu do czasu, a w razie przemoczenia nie suszyć za szybko To skóra, porządna rzecz, a nie chusteczka higieniczna nawinięta na rękojeść, żeby się miała rozmoczyć od razu Nie zbutwieje, bo rdzeń rękojeści nie chłonie wody, a nie mam w zwyczaju wkładać do pokrowca mokrej wędki. Wydaje mie się, że nima strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj zrobiłem fighting butt. Mniej więcej tak będzie wyglądać cała rękojeść po sklejeniu na blanku: Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Alek_Art. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 O skurw......... jak to szwagier mówi zaje fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 "No,popatrz śwagier jaka franca...'forfiter'!!"Przyznam robi wrażenie.Projekt zakończony pełnym sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ciekawie to wyglada Czekam na calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Piękny zestaw do auta fore to drazek hamulca recznego a dolna czesc to galka zmiany biegow Tak nawiasem to super wyszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) W międzyczasie ćwiczę na kawałku starego blanku pisanie stalówką Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Alek_Art. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Co to za stalówka ? Ładny opis, robi dużo na wędce. Każdy podpis "przedszkolaka" psuje całą zabawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kurcze, czytam i nie czaję Chyba zmęczony jestem za bardzo Znaczy, że te bazgroły to "podpis przedszkolaka" i trza coś innego kombinować, czy już nieco "doroślejszy" jest? Stalówka taka: http://allegro.pl/show_item.php?item=5817681582 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Skóra nie moja bajka i się mi ten kij nie widzi... ale opis na blanku super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Arku opis zrobiłeś bardzo ładny. Miałem na myśli, iż wszelkie drukowane litery itp. psują wszystko.U Ciebie wręcz przeciwnie.... jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A no to kamień z serca Wczoraj zapodałem omotki na dolniku i przymocowałem zaczep haka. Przesączone to już rzadkim lakierem i przezroczyste jest pięknie Jak wyschnie, to zapodam ten opis i zalakieruję jutro na finito. No i potem trzeba będzie dobrać spacing i kulać przelotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Się łobraca dół z zalakierowanym napisem Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Alek_Art. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miód-Malina Panie Arek.Fajnie to wyszło.A skóra nie farbuje po namoczeniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na razie jedynie delikatnie zafarbowało mi chusteczkę nasączoną acetonem, jak skórę traktowałem tym przed klejeniem, coby odtłuścić Nie moczyłem w wodzie jeszcze, ale wydaje mi się, że nie będzie źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na razie jedynie delikatnie zafarbowało mi chusteczkę nasączoną acetonem, jak skórę traktowałem tym przed klejeniem, coby odtłuścić Nie moczyłem w wodzie jeszcze, ale wydaje mi się, że nie będzie źle Zawsze mozesz zapastowac A tak bardziej serio, nitka to burgung albo cos podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zaczyna wyglądać coraz lepiej , tym bardziej, że lubię takie połączenia kolorów.Ciekaw jestem wersji finalnej i jak sprawdzi się skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zawsze mozesz zapastowac A tak bardziej serio, nitka to burgung albo cos podobnego?To nie kaban, żeby go trza było pastować Nitka to Textreme Pure Silk kolor 14-Red przeznaczona do wiązania much Ale wyszła pikna wiśnia na żywo i sprawdza się jak widać również w wędkoróbstwie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 To nie kaban, żeby go trza było pastować Nitka to Textreme Pure Silk kolor 14-Red przeznaczona do wiązania much Ale wyszła pikna wiśnia na żywo i sprawdza się jak widać również w wędkoróbstwie Dzieki, nitka naprawde ladnie wyglada Mam chyba ze trzy podobne, ale nadal szukam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dziś się wygły snejki. Jutro klepanko stopek i może szlifowanie, jak starczy chęci po robocie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wyginasz je na czyms okraglym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Na wiertłach o różnych średnicach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi