Skocz do zawartości

Alek_Art. - moje wyroby

Rekomendowane odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem, jak przy butach - nic więcej nie potrzeba, jak dobry kremik bezbarwny od czasu do czasu, a w razie przemoczenia nie suszyć za szybko ;) To skóra, porządna rzecz, a nie chusteczka higieniczna nawinięta na rękojeść, żeby się miała rozmoczyć od razu :) Nie zbutwieje, bo rdzeń rękojeści nie chłonie wody, a nie mam w zwyczaju wkładać do pokrowca mokrej wędki. Wydaje mie się, że nima strachu :D

Kurcze, czytam i nie czaję :) Chyba zmęczony jestem za bardzo ;) Znaczy, że te bazgroły to "podpis przedszkolaka" i trza coś innego kombinować, czy już nieco "doroślejszy" jest? :D

Stalówka taka: http://allegro.pl/show_item.php?item=5817681582

• Like 2

A no to kamień z serca :D Wczoraj zapodałem omotki na dolniku i przymocowałem zaczep haka. Przesączone to już rzadkim lakierem i przezroczyste jest pięknie :) Jak wyschnie, to zapodam ten opis i zalakieruję jutro na finito. No i potem trzeba będzie dobrać spacing i kulać przelotki...

Na razie jedynie delikatnie zafarbowało mi chusteczkę nasączoną acetonem, jak skórę traktowałem tym przed klejeniem, coby odtłuścić ;) Nie moczyłem w wodzie jeszcze, ale wydaje mi się, że nie będzie źle ;)

Zawsze mozesz zapastowac  :lol:  :lol:  :lol:

A tak bardziej serio, nitka to burgung albo cos podobnego?

Zawsze mozesz zapastowac  :lol:  :lol:  :lol:

A tak bardziej serio, nitka to burgung albo cos podobnego?

To nie kaban, żeby go trza było pastować :)

Nitka to Textreme Pure Silk kolor 14-Red przeznaczona do wiązania much ;) Ale wyszła pikna wiśnia na żywo i sprawdza się jak widać również w wędkoróbstwie :)

• Like 2

To nie kaban, żeby go trza było pastować :)

Nitka to Textreme Pure Silk kolor 14-Red przeznaczona do wiązania much ;) Ale wyszła pikna wiśnia na żywo i sprawdza się jak widać również w wędkoróbstwie :)

Dzieki, nitka naprawde ladnie wyglada :) Mam chyba ze trzy podobne, ale nadal szukam hehehe