Skocz do zawartości

Czym się różni Abu Revo Toro 51 NaCL od Abu Revo Toro Winch 51?

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Cześć.

Odgrzeję kotleta.

Na początku możecie się ze mnie pośmiać i powyzywać od głupków bo zazwyczaj po pytaniach, które chcę zadać takie odpowiedzi padają :)

Kupiłem Revo Toro Winch 51... mam dodatkową korbkę, ale nie mam pudełka, a co za tym idzie nic nie wiem :)

Jaką to to ma pojemność szpuli? Jakie jest pierwotne przeznaczenie tego multika?(do czego ja chcę go stosować to to ja wiem :) )

... i w ogóle możecie dopisać jakieś info bo w necie baaardzo mało znalazłem... chyba, że nie potrafię szukać więc linki mile widziane.

pzdr i z góry dziękuję za wszystkie informacje.

post-48116-0-33210200-1450626589_thumb.jpg

post-48116-0-18323200-1450626595_thumb.jpg

Pojawił się nastepca Toro Nacl i Wincha - Revo Toro Beast: http://www.abugarcia.se/catalogue/rullar,767/revo-toro-beast,9691.html

Raczej następcą bym go nie nazwał. Jest prawie dwukrotnie droższy.

post-49222-0-73500300-1450695385_thumb.jpg

Ceny sugerowane przez producenta

Edytowane przez jbk

Che, che ... w tym przypadku jako , że nie miałem czasu a chciałem wrzucić do odpowiedzi, robiłem kompakcikiem Panasonic TZ60 z ręki, przy jednej lampie jarzeniowej, na brudnym stole. Potem 1 minuta w Photoshop aby prze kadrować i zmniejszyć rozmiar do wymogów forum i ...jakoś tak wyszło  :D  :D  :D

Ale dzięki za dobre słowo :)

Edytowane przez BOB1
  • Like 1