godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Generalnie głównie kolorem... . Trochę przełozeniem i wagą.Czy ma równie mocne bebechy co NaCL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Pytanie powinno brzmieć : Czy NaCl ma równie mocne bebechy co Toro Winch ? Z tego co pamiętam Toro Winch nie występował w rozmiarze 50 na lewą rękę. Edytowane 23 Lipca 2015 przez jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Z tego co kiedyś czytałem to Toro z 5 z przodu to bebechy i szpulka takie same jak u roundów Abu serii 5....., i podobnie z Toro 6. odpowiednik rounda 6....... Czy Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Sołtys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Toro 5x i toro 6x mają takie same bebechy jeśli chodzi o przekładnię, różnią się szerokością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A ile plecionki 0,32 lub 0,36 powinno wejść na szpulkę starego Toro 51?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A .... jeden go wie? Ja mam nawinięte 150m , 0,28 Daiwa 8Braid i od cholery podkładu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dzięki Robuś Zamówiłem u Pawła TCB8 - 0.36 160m.Powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Pewnie tak bo ta moja Daiwa jest zdecydowanie grubaPS na Żarnowcu potestujesz? Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pewnie tak bo ta moja Daiwa jest zdecydowanie grubaPS na Żarnowcu potestujesz?Jak nie, jak tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Cześć.Odgrzeję kotleta.Na początku możecie się ze mnie pośmiać i powyzywać od głupków bo zazwyczaj po pytaniach, które chcę zadać takie odpowiedzi padają Kupiłem Revo Toro Winch 51... mam dodatkową korbkę, ale nie mam pudełka, a co za tym idzie nic nie wiem Jaką to to ma pojemność szpuli? Jakie jest pierwotne przeznaczenie tego multika?(do czego ja chcę go stosować to to ja wiem )... i w ogóle możecie dopisać jakieś info bo w necie baaardzo mało znalazłem... chyba, że nie potrafię szukać więc linki mile widziane.pzdr i z góry dziękuję za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 http://www.fishusa.com/product/Abu-Garcia-Revo-Toro-Winch-Low-Profile-Baitcasting-Reels Potężna moc i dużo miejsca na linkę. Można w solance używać. Z minusów jak dla mnie mały nawój. 56 cm. Do jerków bym go nie użył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzięki godski.Będzie właśnie do solanki i do jakiegoś trolla. Do jerków mam dwa SX'y. Czy dobrze przeczytałem, że wejdzie na niego 250m żyłki 0,30mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Revo Toro Winch to jest bestia. Uzywany jest w Stanach przez wielu wedkarzy miedzy innymi do cowgirls, przy polowie muskie. Ciaga te wirowy jakby oporu w wodzie nie stawialy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Przełożenie robi swoje. Ale ze względu na to nie nadaje się do moich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pojawił się nastepca Toro Nacl i Wincha - Revo Toro Beast: http://www.abugarcia.se/catalogue/rullar,767/revo-toro-beast,9691.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Pojawił się nastepca Toro Nacl i Wincha - Revo Toro Beast: http://www.abugarcia.se/catalogue/rullar,767/revo-toro-beast,9691.htmlRaczej następcą bym go nie nazwał. Jest prawie dwukrotnie droższy. Ceny sugerowane przez producenta Edytowane 21 Grudnia 2015 przez jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Poza tym to już kloc. Prawie 400 gramów. Na pewno nie kupię. Chyba że na żaglice się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jarku, a Ty swojego do czego wykorzystujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ja mam 61. Łowię nim sumy z rzuty. Po 4 latach zmieniłem przekładnię na nową bo już nie było maślanej pracy. Gdybym trafił 51 to byłby pod szczupaki , lubię łowić młynkami z małym przełożeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Mam Revo Toro 51 w starej wersji. Tutaj ciekawe czy i jak się różni od współczesnych? Edytowane 21 Grudnia 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kurcze Robert lubię te Twoje prawie katalogowe fotki......Też chciałbym umieć takie robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Che, che ... w tym przypadku jako , że nie miałem czasu a chciałem wrzucić do odpowiedzi, robiłem kompakcikiem Panasonic TZ60 z ręki, przy jednej lampie jarzeniowej, na brudnym stole. Potem 1 minuta w Photoshop aby prze kadrować i zmniejszyć rozmiar do wymogów forum i ...jakoś tak wyszło Ale dzięki za dobre słowo Edytowane 21 Grudnia 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 BOB1jeżeli Ty masz starego to jakiego ja mam? To sa jakieś generacje jak przy SX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 To po prostu pierwsze Toro w pierwszej obudowie (podobno najlepsze) Ale czy tak jest? Na pewno już przeszły swoje testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi