Skocz do zawartości
  • 0

Zlot Odra Górzyca 13-15 sierpień 2010r.

szpiegu

Pytanie

koledzy a więc tak,

ponieważ chcemy znać wasze zdanie i to co wy tak naprawdę chcecie mamy w planach wspólnie z JAZ-em zrobić zlot nad Odrą okolice Górzycy termin 13-15 sierpień opcje są dwie:

1. Namioty nad rzeką pełny freestyle kiełbaski, ognisko itp. niskie koszta

2. Akademiki w Słubicach też freestyle tylko, że bardziej ucywilizowany (opłata za spanie)

max myślę 30 40 osób

łodzie, pontony wszystko dozwolone mucha, cast, spinn itp

proszę o ewentualne uwagi i sugestie :D

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W Górzycy też są dwa obiekty (Kompleks, CSPN) gdzie ktoś może przenocować jak namioty nie podpasują

z tego co wiem 53,50 za noc bez wyżywienia

za 50zł to ja nabyłem namiot i za drugie tyle dmuchany materac 2 osobowy i służy mi ten zestaw od pamiętnego zlotu w Uradzie czyli 2 lata...a po drodze było troche tych mini zlotów namiotowych...

a i nigdy nie zmokłem w tym ustrojstwie ....tyle że nigdy jak w nim spałem to nie padało :unsure: :mellow: :lol:

• 0

Qrcze, wszyscy piszą o zlocie, a My jako organizatorzy (JAZ + Szpieg) siedzimy cicho. Prawda jest taka, że ta woda zrobiła trochę paniki i dzisiaj chcę porozmawiać jeszcze ze Szpiegusem na temat tego zlotu, to wieczorem coś wrzucę. Na dzisiaj nie chcemy jeszcze nikogo informować (jakieś władze), że organizujemy w tym miejscu zlot (legal musi być), ponieważ w trakcie powodzi, już władze wymyśliły lub mają taki zamiar, żeby nie przejeżdżać przez wały samochodami, bo niby od tego niszczą się. Za dawnych czasów WOP-u nie było takiej możliwości (przejeżdżanie przez wał) i dodatkowo trzeba było się meldować. Teraz podjeżdża się pod samą wodę i jest gitara, tylko dlaczego śmieci dalej są na główkach, a samochody czyste :( . Głównym sprawcą uszkodzeń w wałach są kochane bobry, których jest masa na krótkim odcinku. Teraz jak woda opada, biedne nie wiedzą co robić, czy już robić nowe podkopy pod wałami, czy czekać na zmianę decyzji o odstrzałach i uciekać gdzie pieprz rośnie.

Później dam znać.

• 0

Witam.Czy może ktoś z okolic Gdańska lub Trójmiasta wybiera się na zlot.Chętnie bym się podłączył?????? :mellow: :mellow: :mellow:

Może mnie poniesie ale to będę wiedział na kilka dni przed zlotem. Może jeszcze ktoś się zdecyduje bo nie ukrywam, że wyjazd warunkują kwestie finansowe a kupą taniej. :D

• 0

Miejsce zlotu wybrane do imprezki pozostało półtora miesiąca w związku z czym mamy pytanie do potencjalnych uczestników:

Impreza całkowicie za free jemy i pijemy to co każdy sobie weźmie czy robimy małą zrzutkę np po 25 30 zł na jakieś picie, piwo, mięsko, chleb i inne niezbędne rzeczy jak kubeczki, tacki, worki na śmieci?

ps. http://pogodynka.pl/podest/hydro.php?s=4 link do strony z aktualnym stanem wody uaktualnianym co 30 minut , wystarczy kliknąć Słubice i pokaże się stan oraz przepływ

ps2. http://pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php a tutaj stan wody z prognozą na najbliższe 3 dni

• 0

Ja bym się tam Szpiegu na waszym miejscu nie bawił w zbiórki bo pózniej tylko głupoty wychodzą. Niech sobie każdy przywiezie co mu trzeba i po problemie. Warunek tylko taki, że oczywiście nie wolno śmiecić. Ja na pewno przywożę rybki dla wszystkich odpalam grilla i robię catering :mellow: