superKRYSTEK1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Kilka razy zdarzyło mi się ze ryby rozginały kółeczka łącznikowe, używam czarnych, niby to wzmocnione (zapewniał mnie producent którego nazwy juz nie pamietam). Jaki polecacie kółeczka łącznikowe które są naprawde mocne ?Kolor nie gra roli, mogą być czarne lub nikil, mogą być przeginane lub zwykłe ale muszą być naprawdę MOCNE. Rozmiar najlepiej jakby był taki jak ze zdjęcia: Poprosze o konkretne modele i nazwe firmy. Ewentualnie jakieś linki stron z opisem i podglądem na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Polecam te z linka są bardzo mocne,nie zdażyło mi się żeby nie wytrzymały http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product_101 51_-1_10001_8535____SearchResults?ordProd=Y&CMID=TOP_sel ectitems#itemDetail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mario,Podaj namiary na swoje źródło. Kółka są pierwsza klasa. Zwłaszcza 100lb robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi