Skocz do zawartości
  • 0

Czym targacie przyczepki z łódkami?

spy

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Skoda Octavia 1,9 tdi 4x4. Pierwsza generacja. Fajne auto. Na slipie na Wiśle zawsze dopina się tylny napęd więc się przydaje [emoji1]. Łódź z klamotami i silnikiem waży jakieś 200kg plus waga przyczepy. Octavianka daje radę [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0

Dlatego każde miejsce (nawet dzikie) do slipowania jest bezcenne, niestety są tacy, którzy myślą, że tylko oni mają prawo do takich miejsc.

Kiedyś kończąc wędkowanie zapływam swoim pontonem na slipa (dość ruchliwy slip) i widzę zaparkowany tam samochód. Jak się okazało irlandzki traveler (lokalni cyganie) zaparkował sobie brykę na slipie i popłynął na 2h pobawić się nowym speed boatem. Wcisnąlem się obok niego i gdy przez przypadek ponton dotknał jego przyczepki auto zsunęło się o 2m zajewająć tył :D po skończeniu pakowania się (w trybie expresowym - stres) przypłyneli irlandczycy lake boatem i postanowili się też wcisnać, tyle że z przyczepką. Bez żadnej krępacji przerysowali kolesiowi cały bok auta i go jeszcze troszkę podtopili :D jak przypłynął to jeszcze zjębę od nich taką dostał, że hej. Koleś na bank nie zostawił już nigdy auta na slipie.

A tutaj dla śmiechu bardziej w temacie - taka sytuacja, hahaha :ph34r: :o B)

post-49629-0-52443700-1438409232_thumb.jpg

Pozdr

M

• 0

koło komina ogarniesz tym chyba wszystko :) gorzej na brodnickim, tam slipy bywaja hardcorowe :)

crvka faktycznie, przez 6 lat ze 2 razy poziom oleju sprawdziłem i to w zasadzie wszystko. tylko trzeba wziąć pod uwagę to:

:)

Niezły teścik 

Na Brodnicy daje radę -Partęczny,Bachotek, Sośno ale mówię o Jeepie Cherokee dupy dałem że sprzedałem Polski salon 123 tys km wszystkie olej w mostach i reduktorach wymieniłem, olej w silniku i kompletny rozrząd, gość się  zakochał w moim aucie i dał dobre pieniądze no i sprzedałem -((( 

będzie inne, zobaczymy ale na pewno automat 

• 0

koło komina ogarniesz tym chyba wszystko :) gorzej na brodnickim, tam slipy bywaja hardcorowe :)

crvka faktycznie, przez 6 lat ze 2 razy poziom oleju sprawdziłem i to w zasadzie wszystko. tylko trzeba wziąć pod uwagę to:

:)

Niezły teścik

Na Brodnicy daje radę -Partęczny,Bachotek, Sośno ale mówię o Jeepie Cherokee dupy dałem że sprzedałem Polski salon 123 tys km wszystkie olej w mostach i reduktorach wymieniłem, olej w silniku i kompletny rozrząd, gość się zakochał w moim aucie i dał dobre pieniądze no i sprzedałem -(((

będzie inne, zobaczymy ale na pewno automat

Spróbuj na mieliwie [emoji1]

Tylko tam przeprawa i wodowanie to jedyne atrakcje [emoji1]