spy Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ostatnio korzystałem z zapomnianego slipu i niestety przy powrocie przednionapędówka nie dała rady wytargać pontonu z przyczepką z wody. Czym targacie przyczepki z łódkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek7008 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Skoda Octavia 1,9 tdi 4x4. Pierwsza generacja. Fajne auto. Na slipie na Wiśle zawsze dopina się tylny napęd więc się przydaje [emoji1]. Łódź z klamotami i silnikiem waży jakieś 200kg plus waga przyczepy. Octavianka daje radę [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sw.RP Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 126P też daje radę! tylny napęd lepiej się sprawdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dlatego każde miejsce (nawet dzikie) do slipowania jest bezcenne, niestety są tacy, którzy myślą, że tylko oni mają prawo do takich miejsc. Kiedyś kończąc wędkowanie zapływam swoim pontonem na slipa (dość ruchliwy slip) i widzę zaparkowany tam samochód. Jak się okazało irlandzki traveler (lokalni cyganie) zaparkował sobie brykę na slipie i popłynął na 2h pobawić się nowym speed boatem. Wcisnąlem się obok niego i gdy przez przypadek ponton dotknał jego przyczepki auto zsunęło się o 2m zajewająć tył po skończeniu pakowania się (w trybie expresowym - stres) przypłyneli irlandczycy lake boatem i postanowili się też wcisnać, tyle że z przyczepką. Bez żadnej krępacji przerysowali kolesiowi cały bok auta i go jeszcze troszkę podtopili jak przypłynął to jeszcze zjębę od nich taką dostał, że hej. Koleś na bank nie zostawił już nigdy auta na slipie. A tutaj dla śmiechu bardziej w temacie - taka sytuacja, hahaha PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sw.RP Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A nie mówiłem!prawie jak ,,maluch,, tylko z przednim napędem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojtekCIN Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zastanawiam się czy Audi A2 da radę... Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zastanawiam się czy Audi A2 da radę... Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2Co ma nie dać, tylko opony All Terrain załóż i da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 U mnie w okolicy niektórzy nie potrzebują przyczep :D :D 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 koło komina ogarniesz tym chyba wszystko gorzej na brodnickim, tam slipy bywaja hardcorowe crvka faktycznie, przez 6 lat ze 2 razy poziom oleju sprawdziłem i to w zasadzie wszystko. tylko trzeba wziąć pod uwagę to: Niezły teścik Na Brodnicy daje radę -Partęczny,Bachotek, Sośno ale mówię o Jeepie Cherokee dupy dałem że sprzedałem Polski salon 123 tys km wszystkie olej w mostach i reduktorach wymieniłem, olej w silniku i kompletny rozrząd, gość się zakochał w moim aucie i dał dobre pieniądze no i sprzedałem -((( będzie inne, zobaczymy ale na pewno automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 koło komina ogarniesz tym chyba wszystko gorzej na brodnickim, tam slipy bywaja hardcorowe crvka faktycznie, przez 6 lat ze 2 razy poziom oleju sprawdziłem i to w zasadzie wszystko. tylko trzeba wziąć pod uwagę to: Niezły teścik Na Brodnicy daje radę -Partęczny,Bachotek, Sośno ale mówię o Jeepie Cherokee dupy dałem że sprzedałem Polski salon 123 tys km wszystkie olej w mostach i reduktorach wymieniłem, olej w silniku i kompletny rozrząd, gość się zakochał w moim aucie i dał dobre pieniądze no i sprzedałem -((( będzie inne, zobaczymy ale na pewno automatSpróbuj na mieliwie [emoji1] Tylko tam przeprawa i wodowanie to jedyne atrakcje [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 autodefekt1 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A ja ciągam sprinterem i nieraz się już zakopałem unikam miękkich slipów ale na Wiśle takich jest najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Ostatnio korzystałem z zapomnianego slipu i niestety przy powrocie przednionapędówka nie dała rady wytargać pontonu z przyczepką z wody. Czym targacie przyczepki z łódkami?
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
4
3
Popularne dni
23 Lip
13
24 Lip
13
25 Lip
8
26 Lip
6
Top użytkownicy dla tego pytania
nrt80 4 odpowiedzi
Paprykarz 4 odpowiedzi
Dano-G 4 odpowiedzi
PiernikTorunski 3 odpowiedzi
Popularne dni
23 Lip 2015
13 odpowiedzi
24 Lip 2015
13 odpowiedzi
25 Lip 2015
8 odpowiedzi
26 Lip 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
tobiasz92
U mnie w okolicy niektórzy nie potrzebują przyczep :D :D
JerryM
FORD F-250 Super Duty 7.3 TD....A Wigry355 frunie za nim....
kotwitz
Szewrolet kordoba kłatro
Opublikowane grafiki
60 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi