Kuba Standera Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kiedy z szaf wyjadą lekkie wędki, łowienie będzie wieczorami Wiosna Panowie, wiosna!!Podzielcie się planami wypraw na pstrągi..Ja to chciałbym trochę się ponawiedzać na roztoczu, no i na naszych rzekach górskich. I nie ukrywam ze Słowenia nęci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 daj znać jak ,,u mnie będziesz, się ustawimy albo chociaż dam Ci namiary na fajne miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Widzisz Kuba Ty jeszcze o pstrągach a ja już przebieram nogami za boleniami .... choć z tego co widzę, ale mogę się?mylić, w tym roku bolenie u nas będą sporo opóźnione więc weekendu majowego chyba nie rozpocznę z muchówką i muszkami boleniowymi - a tak miałem rozpocząć swoją przygodę z muchą w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi