Skocz do zawartości

"Brak ryb, to brak turystów"

skiner

Rekomendowane odpowiedzi

PZW jest naszą zbiorową emanacją. Nie ma żadnej innej, uczciwej wykladni.. A co gorsza, nie da się od niej zdystansować .. :)

Ooo..Internetowe ORMO czuwa !

A wiecie .. W świecie tuż obok, człowiek spostrzegawczy, stawiający na niezależność myślenia i trudny do zindoktrynowania jest nazywany antysemitą, faszystą, homofobem albo moherem.Tutaj trollem .. :)  

Kiedy w końcu zrozumiesz drogi Sławku że nie żyjemy w Twoim urojonym, przepraszam wyimaginowanym Świecie tuż obok.   Najwyraźniej wydaje Ci się że jesteś kimś, kim chyba bardzo chciałbyś być. Mesjaszem, wizjonerem czy po prostu kimś kto wie wszystko lepiej.  Jak to mówią Twój cyrk twoje małpki.  Proszę Cię tylko przestań nas już męczyć swoją krucjatą z rednaczem i spółką.  Gołym okiem widać że krzywda którą Ci wyrządził boli i nie daje o sobie zapomnieć.  Forum internetowe chyba jednak nie jest odpowiednim miejscem do wylewania osobistych frustracji i fobii.  Są instytucje i profesjonaliści którzy zawodowo zajmują się takimi problemami i to właśnie u nich powinieneś szukać pomocy.   

Zdrowia życzę.

• Like 3

Niedawno czytałem skróty z opracowania amerykańskich socjologów i badaczy społecznych. Ponad dziewięćdziesiąt procent ludzkiej populacji nie jest w stanie wykształcić w sobie własnych, autonomicznych poglądów. Dlatego walczą w obronie narzuconych. Jedni pracowicie podnoszą ten odsetek ..Ja zaniżam .. :)

Sławek uważasz, że Pan Koledowicz wyrządził bądź wyrządza krzywdę polskiemu wędkarstwu? Jeżeli tak to proszę napisz konkretnie w jakich obszarach je niszczy bądź zniszczył? Zestawimy to potem z wieloletnią działalnością naszych działaczy okręgowych PZW i nie tylko i zrobimy bilans. Łatwo będzie porównać kto jest prawdziwym szkodnikiem a nie tylko urojonym. Chcę poznać motyw twojej niechęci do redakacji tej gazety bo praktycznie w każdym wątku rybacko/wędkarskim obrywa się od ciebie temu Panu. Bez spiny, serio.

• Like 1

Niedawno czytałem skróty z opracowania amerykańskich socjologów i badaczy społecznych. Ponad dziewięćdziesiąt procent ludzkiej populacji nie jest w stanie wykształcić w sobie własnych, autonomicznych poglądów. Dlatego walczą w obronie narzuconych. Jedni pracowicie podnoszą ten odsetek ..Ja zaniżam .. :)

A gdzie Twoja eurydycja i wykwintne słownictwo???